Nu te duce niciodata la pomul laudat cu sacul! Ia aminte, in Romania, ca sa te descurci, in 80% din ocazii ai nevoie de pile, parintii instariti. Pe pielea lor, reusesc 10% din ei, restul is sustinuti in spate, ori fac magarii. Asta e tristul adevar. Banuiesc ca esti pustan 18 20 de ani de ai gandirea asta. Nu iti tai aripile, dar gandeste-te ca nu tot ce zboara se mananca. Si aici totul se invarte in jurul relatiilor, sa fie o frizerie buna, sa aiba clienti, poti invata tu sa tunzi in 15 stiluri + inca 10 care inca nu sau inventat, daca nu ai clientela, sau ai clienti care te roaga sa ii tunzi din masina doar, automat mai mult de 15 lei nu poti sa ii iei daca il tunzi din masina. Sunt multe aspecte de luat in calcul, eu iti sugerez sa faci ce te face fericit
Tin sa te contrazic putin si imi cer scuze, dar un tuns modern mai ieftin de 60 de lei nu am mai gasit la mine in oras.Ma gandesc ca 60 lei x 10 clienti/zi, ar fi destul de mult.
Pot admite ca ma insel, si ca nu detin tot adevarul, deci da, se prea poate sa ma insel. Admit asta, suntem oameni. Dar din totalu ala tu trebuie sa scazi chiria la scaun, si mancarea, si sa iti mai ramana si tie. Eu te incurajez sa incerci, pana la urma fiecare e dator sa incerce. Apropo, te-ai gandit deja sa te inscrii la cursuri ceva, sau te-ai gandit in ce parte sa te indrepti?
Deocamdata nu m-am apucat de cursuri, sunt la facultate si ma gandesc ca am nevoie de un Plan B si mai mereu am fost atras de partea asta de frizerie si de ingrijire personala.
Poate își suplimentează veniturile fiind și dealeri. Vine clientul îl aranjează un pic și îi livrează și pliculețul cu fericire. Și nu bate deloc la ochi. Nu?
De unde ideea asta ca frizerii ar fi dealeri? Ca o tot aud la toata lumea, de unde a inceput totul?
Si inteleg ca 2/3 poate o fi, dar toti?
Cei fără mașini bengoase nu sunt dealeri.
Prin afacerile cu rulaj mare de CASH *( bani fizici ) se spala banii murdari!
Aici includem :
Mici localuri fast-food
Cafenele
Frizerii & make-up
Spălătorii auto sau automate *( self service )
Ia intreaba-te de ce prin NYork mafia italo-americana are asemenea afaceri *( la vedere )? Și NU doar acolo...
Este foarte posibil. Eu dau lunar 100 de lei( prețul este 90 dar ce să mai iau rest), deci la un calcul simplu la 8 ore lucrate 800 de lei, să zicem că ai taxe 30%, rămâi cu 500 de lei, 500*22 zile sunt 10.000 lei(2000 euro), și sunt sigur că ei lucrează mai mult de 8 ore.
Mare greșeală să judeci situația financiară a unui om după mașina pe care o conduce. Chiar crezi că toți ăia care conduc Porsche si Mercedes sunt bogați?
În primul rând, un Cayenne poți să cumperi și cu 6000 de euro.
În al doilea rând, chiar dacă este o mașină nouă, nu ai de unde să știi în câte datorii s-a băgat pentru mașina aia. Unii își cumpără mașini scumpe ca să afișeze o bogăție pe care în realitate nu o au. Apoi sunt nevoiți să le vândă la jumătate de preț ca să scape de ele când realizează că nu și le permit.
În concluzie, mașina este un indicator fals al bogăției.
Dar asta nu înseamnă că un frizer bun nu poate face bani. Cu orice meserie în care ești bun poți face bani.
89 % ca sunt agenți FSB, CIA sau Mossad infiltrati care o " ard " ca frizeri part-time... cover job *( munca de acoperire ).