| RazvanBogdannn a întrebat:

Chiar se castiga asa bine din tuns?
Salut,vin si eu cu niste curiozitati, azi am fost cu masina la service, cat timp asteptam vin 2 baieti, unul cu un Porsche Cayenne iar altul cu un Cla2020, fiind o fire sociabila m-am luat la vorba cu iei, ambii frizeri, am zis ok...probabil tund undeva prin UK pe 50€ tunsul, dar de fapt ambii erau angajati la o frizeri de colt din oras.
Acum intrebarea mea e, chiar se castiga atat doar din tuns? Incat sa-ti permiti sa-ti cumperi asemenea masini si sa le si intretii? Am mai auzit povesti de la unii care ar castiga pana la 3000€ lunar din aceasta meserie.
Nu e o piata cam saturata? De vreo 3 ani aud pe toata lumea ca vrea sa se faca frizer.

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Poți dacă tunzi bine și te cunoaște lumea

| gabicoo a răspuns:

Poate își suplimentează veniturile fiind și dealeri. Vine clientul îl aranjează un pic și îi livrează și pliculețul cu fericire. Și nu bate deloc la ochi. Nu?

| RazvanBogdannn explică (pentru gabicoo):

De unde ideea asta ca frizerii ar fi dealeri? Ca o tot aud la toata lumea, de unde a inceput totul?
Si inteleg ca 2/3 poate o fi, dar toti?

| gabicoo a răspuns (pentru RazvanBogdannn):

Cei fără mașini bengoase nu sunt dealeri.

| Liviu a răspuns:

Nu te duce niciodata la pomul laudat cu sacul! Ia aminte, in Romania, ca sa te descurci, in 80% din ocazii ai nevoie de pile, parintii instariti. Pe pielea lor, reusesc 10% din ei, restul is sustinuti in spate, ori fac magarii. Asta e tristul adevar. Banuiesc ca esti pustan 18 20 de ani de ai gandirea asta. Nu iti tai aripile, dar gandeste-te ca nu tot ce zboara se mananca. Si aici totul se invarte in jurul relatiilor, sa fie o frizerie buna, sa aiba clienti, poti invata tu sa tunzi in 15 stiluri + inca 10 care inca nu sau inventat, daca nu ai clientela, sau ai clienti care te roaga sa ii tunzi din masina doar, automat mai mult de 15 lei nu poti sa ii iei daca il tunzi din masina. Sunt multe aspecte de luat in calcul, eu iti sugerez sa faci ce te face fericit