| anamaria_1561 a întrebat:

Chirurgie cardiotoracica sau stomatologie?puppy dog eyes

Funda!

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Nu as fi potrivita pentru niciuna dar daca as fi pusa sa aleg intre astea 2 as alege chirurgie cardiotoracica pentru ca spre deosebire de stomatologie,unde stai toata ziua in acelasi cabinet si ai cazuri aproape asemanatoare,chirurgia e mai impravizibila,nu ai timp sa te plictisesti,mereu vin cazuri noi,riscante, care necesita indemanare, rabdare si cunostinte practice.Si una este sa stii ca ai tratat doar un dinte(fara de care omul respectiv mai putea trai oricum) si alta e sa stii ca ai salvat viata unui om.

Daca vrei sa urmezi medicina, iti urez mult succes!

6 răspunsuri:
| extrahelp a răspuns:

Chirurgie cardiotoracica

| SadSmiles a răspuns:

Chirurgie cardiotoracica cred eu, deoarece este mult mai interesanta

| bluebios a răspuns:

Mai e si faza ca stomatolog ajungi imediat dupa ce termini facultatea, dar ca sa ajungi chirurg trebuie sa faci specializare si ca sa intri la specilizarea asta trebuie sa iei o nota foarte mare la examenul de rezidentiat.

| gabriella85 a răspuns:

Stomatologie

| UClujNapoca a răspuns:

Deci daca mie mi-ai pune intrebarea asta as rade.eu iti raspund ca o persoana interesata de medicina si mai ales de chirurgia cardiotoracica.ma rog.la noi e mai mult cardiovasculara dar asta e partea a2a.cardiotoracic este in spitalele de urgenta.ma rog.ideea e ca tu trebuie sa fii constienta de cunostintele tale.iti spun eu.trebuie sa ai cel putin 9.80 in rezidentiat sa prinzi un loc la cardiovasculara la un profesor bun.pe cand stomatologia e mult mai simpla. oricum. daca poti.cardiotoracica clar :d

| anamaria_1561 explică:

As dori, daca nu va suparati sa imi spuneti si de ce ati alege o astfel de meseriebig grin