| miki22 a întrebat:

Cine a facut facultatea de Management Turistic si Comercial poate sa-mi spuna cum este, pe ce se pune accent mai mult?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul an ai doua materii - economie, trei materii - management, una mate, engleza, amenajari turistice, ceva legat de mediu. in principiu, sunt materii frumoase ( nu suport matematica) si chiar ai ce invata. eu am facut la dimitrie cantemir si am fost multumita. chiar e o facultate serioasa.

4 răspunsuri:
| cely a răspuns:

La ce iti trebuie asa o facultate? Unde sa lucrezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maxim pe toata
materia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general este o facultate buna(cea din univ. D Cantemir). Am invatat multe lucruri folositoare in cei 3 ani de studiu. Accentul se pune pe economie, turism, management si comert.Bineinteles ca au fost si materii groaznice gen : matematica aplicata in economie si finante. Aspectul cel mai negativ este legat de bani. Restantele groaznic de scumpe, la fel si taxele de licenta. Eu sunt mandra ca am reusit sa termin facultatea cu o medie buna si sa iau licenta cu o nota si mai buna. Perioada de studentie este clar cea mai frumoasa iar la asta au contribuit si conditiile din universitatea D.Cantemir, facultatea de Management Turistic si Comercial.(parere strict personala)

| Andreea24 a răspuns:

Eu am terminat facultatea de Management Economic din ASE si iti pot spune ca cel mai mult se pune accent, dupa cum e si normal, pe management, mai ales in ultimul an de studiu. Insa, la acest tip de facultati studiezi si materii ca: matematica(destul de putin), economie(destul de multhappy ), contabilitate, statistica, drept, o limba straina, etc, cam tot ceea ce poate intersecta cu domeniul respectiv. In ceea ce priveste facultatea de Man Turistic si Com, probabil ca o mare parte din materii se vor baza si pe geografie si chestiuni de turism. Pare interesant oricum. Iti urez succes in alegerea tawinking.