| aurik@ a întrebat:

Cine a fost la stomatolog? povestiti-mi si mie cum e...

7 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Eu am fost la stomatolog, e naspa si cand vezi toate aparatele alea te ia cu lesin, tremurat si pur si simplu iti este frica(nu stiu daca te si doare, pe mine m-a durut). Nu am avut intentia de a te speria dar vreau sa stii ca nu e deloc bine acolo.Vei vedea tu, daca vei merge.

| Alex0194 a răspuns:

E simplu. Du-te fara frica ca nu doare. Singurul lucru care m-a inervat era ca trebuia sa tin foarte mult gura deschisa (eu nemaifind obisnuit)... daca viitoare cred ca o sa-i cer sa ia un cric rolling on the floor

| Alex0194 a răspuns:

Pai voi cei care va plangeti. Depinde mult de doctor. Eu am fost si cand am nevoie merg la o anumita doctorita, tanara, draguta, lucreaza fin si foarte de calitate.deci depinde si de persoana -nu te lasa speriata de vorbele lor; poate se sperie si de ac atunci can le i-au analizele laughing deci nu te speria deloc... mergi ca decat sa ai probleme cu dintii mai bine mergi, chiar daca sa zicem doare putin (dar depinde mult de dentist)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fosthappy Mie cel putin mi-a placut happydeoarece am avut nevoie de 2 plombe happysi nu m-a durut deloc, dar acum depinde pentru ce ai tu nevoie sa te duci la stomatolog happy. si de cum lucreaza stomatologul

| claudiea79 a răspuns:

Am fost la 27 de ani. la facultatea de stomatologie am fost la 8 dimineata am stat pe la usi ca nu am dat spaga si ma plimba de la o use la alta. am intrat la 6 seara doctora nu stia ce am a incepul sa tipe la mine ca nu am venit mai repede. aveam 4 carii. mi-a dat o reteta de ampicilina si paduden si algocalmin mi-a curatat un pic maseaua si nici nu m-am mai dus. nu o sa ma mai duc niciodata. sa stau o zi intreaga pentru 10 minute. maselele au cazut singure daca ma doare iau nurofen. si nu mai am nevoie de doctore nebune care urla la mine.ma trimitea la parhon. nici nu stia ce am s-a dus la un doctor sa il intrebe ce am. o zi intreaga nu s-a uitat nimeni la mine pentru ca nu am dat banii. eu nu dau spaga. daca mergi la doctor la stat dai spaga. daca mergi la particular. platesti mult.

| Marcelino a răspuns:

Nu e foarte rau.Depinde de problema ta dentara. Daca ai o carie avansata te poate durea putin.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Putin neplacut cand iti umbla prin gura dar nu ai de ce sa-ti faci griji nu e asa de rau.

Întrebări similare