Eu cred ca doctorul, gandeste-te un pic... de exemplu doctor de ochi: in fiecare zi vin la doctor o multime de persoane, si doar pentru o consultatie ia intre 70-100 de lei, iar intr-o singura zi, iti dai seama cate persoane vin,(intre 10 si 20) inmulteste cu 70 si dati seama cat castiga pe zi, apoi pe o saptamana, apoi pe o luna, O GRAMADA DE BANI! Nu prea cred ca are ce face cu atatia bani, pe cand un avocat nu are salariu si trebuie sa astepte pana ce-l angajeaza cineva, care este foarte greu si in plus pentru un caz nu castiga nu stiu eu ce, deci el nu castiga nici 10% din salariul doctorului care doctorul poate fi de ochi, care mai face si cate o operatie (1 ora) si castiga vreo 1500 de lei, deci o gramada de bani, mai este si pediatru care si acolo pentru consultatii castiga mult, mult si pentru operatii in jur de 30 de milioane vechi. Eu recomand doctorul! SUCCES!
Avocatul poate avea si un miliard pentru ca el face bani in functie de cat de bun este, cate cazuri are,,,, el nu are un salariu stabil
Un popa k argumente gandeste-te la nunta, botez, inmormantare intri pe mana lui bani, mancare+salariu de popa+daca mai si preda la vreo scoala
Nu se stie,poti fi avocat si iei salariu mare, sau doctor de laborator, sau nu stiu eu ce care ia mai mult decat avocatul.Conteaza ce vrei sa te faci/el ce vrea sa se faca. Fundita?
Salariu il are mai mare un avocat pentru ca poate sa ajute mai multi oameni intr-o luna. Inafara de salariu mai primeste si spaga sau alte profituri.
Un avocat pentru ca ia multi bani din cazuri, mai ales daca este unul inteligent si priceput
sorinaa0 întreabă: