Buna. Nu exista taxa de inscriere, exista doar taxa pentru kitul start ce contine catalogul si legitimatia. Comisionul e de 23-40%.Nu se impune o valoare minimă a comenzii. Valoarea discount-urilor primite de reprezentanți Oriflame sunt urmatoarele:
Comenzile până în 50 Ron nu au discount. Discount de 23% pentru comenzi între 50 – 249 Ron. Discount de 30% pentru comenzi între 249 – 499 Ron. Discount de 40% pentru comenzi între 500 – 900 Ron. Taxe catalog 2.5 ron, taxa de ambalare in functie de valoarea comenzii 2-5 ron, curierul daca vrei sa ajunga comanda acasa. Ex de castig la o comanda de 500 de lei o poti aduna usor de la 5- 8 prietene, ai comisiom 40%, adica 200 de lei. Pentru orice informatii a poti contacta ln_anamaria@yahoo.com
Nu e nici o taxa de inscriere
platesti transportul coletului
castigi in functie de ce comenzi ai
Buna. Nu te costa nimic sa fi reprezentant oriflame. Eu nu am platit nicio taxa de inscriere dar uneori este o taxa de 3 lei, depinde de campanie. Sunt multe de spus, comanda vine la 3 zile la un sediu de unde alegi sa o ridici sau acasa daca o dai online. Daca vrei produsele mai repede poti da comanda la sediul din Baneasa si o poti ridica pe loc. Discountul creste in functie de cat de mare este comanda, la 50 lei ai 23% la 250 lei 30% iar la comanda de peste 500 lei discountul este de 40%, platesti doar 300 lei. Da-mi add si iti explic mai multe: m_d713@yahoo.com. O zi fabuloasa!
Buna. In cazul in care nu te-ai decis inca, luna aceasta e perfecta. Cadourile campaniei de bun venit, sunt extraordinare! adela.schiman@yahoo.com
Hey,unde putem sa vorbim mai normal sa iti explic, dă-mi facebook-ul tău și îți explic acolo!