| marymartvd a întrebat:

Cine este fan Jonny Depp si de ce? Dau funda pentru cel mai bun raspunswhistlingbig grin

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Euuu!
e al doilea actor preferat de mine[dupa Ian bineinteles love struck]
imi place pentru ca are un talent urias, pentru ca interpreteaza rolurile asa de bine! are fani si prin randul vedetelor!
mai arata si bine pe deasupra. e suuuper sexi love struck
cel mai mult mi-a placut cand i-a dat viata lui Jack Sparow.il juca atat de bine, de ziceai ca a fost facut pentru acest rol!

bye-bye

6 răspunsuri:
| Mystyk a răspuns:

Eu sunt.joaca bine si imi place mai ales in filmul piratii din caraibe.de acolo il stiu, normal il stiam de mult dar nu m-am interesat de actor.in acel film joaca foarte bine si chiar o intrat in pielea personajului big grin

| marymartvd explică:

Si eu il iubesc p ian:X dar si p johnny la fel de mult

| pwp a răspuns:

Mersi pentru funda love struck
ma bucur ca suntem de aceeasi parere happy

| Dey_9165 a răspuns:

De fapt Johnny Depp! Ai grija, fanii lui Johnny sunt cu ochii pe tine.happy Nu pot spune de cine imi place, de omul Johnny Depp sau de actorul Johnny Depp.Am vazut filme cu el dar si inregistrari din viata personala sau interviuri si eu unul nu pot face diferenta.Este acelasi om.Il apreciez foarte mult pentru asta, in special datorita faptului ca joaca fiecare rol ca si cum ar fi rolul vietii lui.Alaturi de Angelina Jolie in "The Tourist" a fost magnific. Buna intrebare si ma bucur ca pe TPU sunt fani Johnny Depp.Bravo!

| marymartvd explică:

Dap...scuze din graba am scris gresit big grin
Sunt de acord cu tine Dey, Johnny Depp este un om si un actor exemplarwinking

| Sayuri_4864 a răspuns:

Eu sunt cel mai mare fan Johnny Depp!(presupun) Il visez 1 data pe saptamanalaughingglumesc.Pe langa faptul ca are peste 50 de filme unul mai bun ca celalalt, este de admirat faptul ca nu s-a uitat la aproape nici un film in care a jucat el. Talentul lui este incredibil.In Pirates of the Caribbean joaca unul dintre cele mai bune roluri ale sale, daca nu cel mai bun.(de abia astept sa apara cel deal 4-lea film ) Imi place foarte mult faptul ca el nu respecta intotdeauna script-ul si ca improvizeaza. Astfel a creeat cel mai uimitor personaj, Jack Sparrow.Il iubescbig grin(nu il iubesc dar intelegeti voi)big grin