Prietene, faci ad hominem. E o greșeală de logică. Mai o faci și nejustificat. Asta îmi dă impresia că ori ești foarte foarte frustrat după o zi grea ori ai probleme mintale. Nu te-a iubit taică-tu când erai mic și acum simți nevoia să refulezi? Supracompensezi că ai penisul de 5 cm sau ce? Violența, fie și verbală doar are niște rădăcini iar tu că mă faci ratat din neant pentru că nu îți place ce am postat, o melodie pe care oricum nu o poți înțelege dat fiind faptul că asculți „muzică" făcută pentru babuini, arată că ai niște probleme interioare destul de severe. Poate unele de care nici măcar nu ești conștient. Cât privește melodia mea... e postată ca o alternativă a muzicii foarte, foarte, foarte proaste pe care o ascultați. Pentru că da, gusturile SE discută. Există discipline OBIECTIVE numite Estetica urâtului iar vomele pe care le asculți sau filmele văzute sau cărțile(?!) citite spun ceva despre tine: cum gândești, ce gândești, cât de duce mintea, ce personalitate ai... dovadă vocabularul de homo erectus. Îți sfătuiesc să cauți piesa pe care am postat-o, să îi cauți versurile, să le traduci(dacă poți că tare mă îndoiesc ca ai habar de limbă la nivel conversațional, da' de-o engleza așa grea ca aia) și poate vei ajunge și tu la concluzia că peste vreo 100 de ani se vor studia la școală. De ce? Las la mintea ta să realizeze. Iar prietene, din punct de vedere intelectual, daca eu sunt ratat tu ești viermele pe care l-am strivit azi pe scară că doar păstrăm proporțiile, nu?
Nu am citit ce ai scris ca nu ma intereseaza
Am crezut ca esti foarte fraier,dar acum chiar m-am convins.
eu zic un lucru,si incepi cu teorii ale vietii, asa un mesaj lung ai scris, incat mi-e lene sa il citesc.dar parca ziceai ca e mai buna decat muzica mea.intai,nu stii ce muzica ascult,si oricume mai buna decat rock-ul.
si daca esti tu satanist, inseamna ca e la tine problema, nu la altii
3keen întreabă: