| geo_fili_2006 a întrebat:

Cine imi spune si mie cum fac cerere prin care sa solicit loc de munca de la o oarecare firma! Imi trebuie pentru somaj! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @geo_fili_2006! Pentru a aplica pentru orice joc ai nevoie de un curriculum vitae (aici ai modelul http://www.cveuropean.ro/). Se depunne ceva-ul însoțit de o scrisoare de intenție. Uite un model al acesteia pe care-l adaptezi în funcție de pregătire:
Stimate Domnule/Doamna,
Va adresez aceasta scrisoare de intentie ca raspuns la _________ * dumneavoastra pentru postul vacant pe care il aveti in compania /institutia dvs.
Am absolvit Facultatea de _______________________________ si consider ca in anii de studiu am acumulat multe cunostinte in __________ **. Astept cu nerabdare sa pun in practica aceste cunostinte, combinate cu abilitati utile domeniului si, implicit, jobului dvs.
Sunt o persoana cu aptitudini foarte bune de comunicare, dinamica, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul ______________. Imi doresc si vreau sa am sansa de a lucra in compania dumneavoastra, unde as putea sa-mi pun in evidenta abilitatile intelectuale si experienta acumulata (conform CV anexat) pentru a indeplini sarcinile si scopurile organizatiei, cat si pentru dezvoltarea carierei mele.
Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt conforme cu asteptarile dvs. pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil/a in orice moment pentru a fi contactat/a in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.
Va multumesc,
Prenume Nume/ semnatura
NOTA
* anuntul, oferta etc.
** enumerati domeniile gen : management, drept, administrarea afacerilor etc
O zi cu zâmbet să ai!