anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine poate sa imi spuna si mie mai multe despre Elena Voscoboinic?winking

3 răspunsuri:
| mcandr3y a răspuns:

Elena de la "Dansez pentru tine" face dansuri de mica, iar anul trecut a castigat concursul "Miss Dance" din R.Moldova.Elena Voscoboinic, partenera de dans a lui Radu Valcan la "Dansez pentru tine" este o dansatoare renumita in Republica Moldova.
Elena, in varsta de 20 de ani, a castigat anul trecut concursul "Cea mai buna dansatoare" din Republica Moldova (n.r. exista pareri care spun ca a fost aranjat). Danseaza de la varsta de 6 ani, a facut 9 ani dans sportiv si este de 5 ani membra a Show Baletului Teodor (trupa ce este alcatuita din aproape 30 de dansatori).
Iubeste dansul despre care spune: "Stiu doar ca imi face o enorma placere sa dansez, sa evoluez pe scena si sa privesc publicul care a venit sa ma admire, si nu in ultimul rand sa fiu apreciata de acest public. Pentru mine dansul e o modalitate de a ma exprima. Dansand eu pot reda sentimentele si emotiile mele, ceea ce nu-mi permit in viata de zi cu zi…".
Acesta a insemnat si prima treapta catre succes din cariera ei.
Desi are probleme cu genunchiul, Elena nu se da batuta si merge mai departe.
Elena Voscoboinic si Radu Valcan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de dans al sezonului, motiv pentru care s-au iscat si numeroase intrigi. Toata lumea ii vedea ca pe un cuplu si in afara ringului de dans, motiv care l-a deranjat pe iubitul acesteia de acasa, care a sosit imediat la Bucuresti pentru a verifica lucrurile. Se zvoneste prin presa ca aceasta ar putea ramane in corpul de balet al emisiunii. Acest lucru nu ar putea sa ne uimeasca, mai ales ca in fata avem deja cateva exemple in acest sens.
Ne bucuram pentru Elena (stim ca ii va fi mai bine in Capitala decat in R. Moldova) si isi va putea ajuta parintii, acestia fiind motivul pentru care a ajuns in concurs.

Voscoboinic vine dintr-o familie unde s-a dezvoltat pasiunea pentru dans. Sora Elenei, Inesa, este si ea dansatoare profesionista. Cautand pe google, am dat peste un site care face cateva dezvaluiri: ne spune ca Inesa Voscoboinic danseaza de 15 ani de zile si este vicecampioana la dans sportiv in Romania.
Ea practica dansul alaturi de Mihai Petre. El percepe o taxa de douazeci de euro pentru o ora de dans. In aceste conditii, ne intrebam ce cauta in concurs Elena, daca sora ei are bani sa investeasca in cariera? Tot gurile astea rautacioase spun ca fetele au vazut in aceasta emisiune-concurs o buna rampa de lansare in showbiz-ul romanesc, caci in Republica Moldova stim toti ca lucrurile nu sunt tocmai roz.

Pana la noi dezvaluiri din culise ramanem la ale noastre, mai precis la modelul si dansatoarea Elena Voscoboinic, cea care a frant inimile multor barbati prin frumusete si feminitate. Se cunoaste prea bine ca fetele din Republica Moldova sunt foarte frumoase, si chiar noi mai avem cateva prin showbiz.

| elenahd a răspuns:

Elena de la "Dansez pentru tine" face dansuri de mica, iar anul trecut a castigat concursul "Miss Dance" din R.Moldova.Elena Voscoboinic, partenera de dans a lui Radu Valcan la "Dansez pentru tine" este o dansatoare renumita in Republica Moldova.
Elena, in varsta de 20 de ani, a castigat anul trecut concursul "Cea mai buna dansatoare" din Republica Moldova ( exista pareri care spun ca a fost aranjat). Danseaza de la varsta de 6 ani, a facut 9 ani dans sportiv si este de 5 ani membra a Show Baletului Teodor (trupa ce este alcatuita din aproape 30 de dansatori).
Iubeste dansul despre care spune: "Stiu doar ca imi face o enorma placere sa dansez, sa evoluez pe scena si sa privesc publicul care a venit sa ma admire, si nu in ultimul rand sa fiu apreciata de acest public. Pentru mine dansul e o modalitate de a ma exprima. Dansand eu pot reda sentimentele si emotiile mele, ceea ce nu-mi permit in viata de zi cu zi…".
Acesta a insemnat si prima treapta catre succes din cariera ei.
Desi are probleme cu genunchiul, Elena nu se da batuta si merge mai departe.
Elena Voscoboinic si Radu Valcan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de dans al sezonului, motiv pentru care s-au iscat si numeroase intrigi. Toata lumea ii vedea ca pe un cuplu si in afara ringului de dans, motiv care l-a deranjat pe iubitul acesteia de acasa, care a sosit imediat la Bucuresti pentru a verifica lucrurile.Se zvoneste prin presa ca aceasta ar putea ramane in corpul de balet al emisiunii. Acest lucru nu ar putea sa ne uimeasca, mai ales ca in fata avem deja cateva exemple in acest sens.
Ma bucur pentru Elena (stiu ca ii va fi mai bine in Capitala decat in R. Moldova) si isi va putea ajuta parintii, acesta fiind motivul pentru care a ajuns in concurs.
Voscoboinic vine dintr-o familie unde s-a dezvoltat pasiunea pentru dans. Sora Elenei, Inesa, este si ea dansatoare profesionista.

| Dianna_8523 a răspuns:

Ei bine, mie una mi se pare foarte draguta si talentata si a facut un cuplu foarte potrivit cu Radu Valcan happy insa am citit pe un site, povestea o fata care sustinea ca o cunoaste ca este foarte rea.si insuportabila, insa pot fi doar vorbe. happy
Am incercat sa-ti dau informatii cam ce stiu eu asa, nu am stat sa caut pe net big grin biografia ei laughing
In speranta ca ti-am fost de ajutor:*
restul l-au spus cei dinaintea mea