Tii si tu, au trecut momentele.Doar eu si cu tine ...Ia spune, iti mai aduci aminte?
•Şi plimbându-mă prin ploaie, mi-am amintit de tine…Mă gandeam ce bine ar fi daca ai fi cu mine.
•Când el e lângă mine. uit de tot! Si ma simt mai bine. >;d<
•Sunt acele nopti cand ne adunam cu totii.Cand radeam si glumeam pana dupa miezul noptii.
•Nu îţi petrece timpul cu cineva care nu e dispus să şi'l petreacă cu tine.
•Tin la tine chiar daca nu ti`o spun prea des.
•M.ai pus într-o zi să aleg între tine şi ei ...Si eu ţi-am spus : " Îmi va fi dor de tineee!" .
•Am nevoie de tine sa ma asculti.Am nevoie de tine sa nu ma uiti.
•Am 2000 de motive , ca sa fiu cum vreau sa fiu !
•Cand sunt cu tine,totul pare mai bine .
•I'm still loving you like it was the first time;x
•Iti spun pentru a mia oara , fiecare zi cu tine este extrordinara !
•O tigara, un cântec, pozele primei iubiri, amintirile din camera ta, totul ramâne-n urma mea!
•Si sigur ne vom revedea. cu zâmbetul pe buze să-mi oferi acea cafea.
•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.
•I care about you.I care about me,no more worry.Yes,i am able to be free!
•I need you on and on and on in my life
•But if I had you,that would be the only thing I'd ever need.
•Ea nu e sora mea pe bune,dar am avut noroc că am găsit-o prin atâta lume.
•Your love is for free!
•I'm in love,I wanna do it.
•Unde nu o sa fii tu,cea mai mare distractie o sa fie !
•Detalii,nu ma obosesc sa tin minte. Am invatat ca e bine sa nu crezi in cuvinte.
•Nu am stiut ca toate lucrurile bune sunt bune doar la inceput .
•Why are you so serious? Let's put a smile on that face.
•Nu-i nimic , pentru că ador felul în care mă minţi doar ca să te scoţi . :*
•Trăieşte viaţa cu prietenii adevăraţi .
•Cand vine vorba de el,sunt o persoana egoista.
• I can't wait to see ya ;x
•Vorbeşte mult , e stresantă , râde întruna şi fără motiv . Prin felul ei de a fi te face sa o adori.
•E iar octombrie si ploua marunt.Am mai pierdut o vara sperand. ;(
•I'm not addicted? I'm just affraid of that voice says: "goodbye ! "
• Do you feel my love for you, makes you happy sets you free? ;x
• Sometimes hurts too much ;-s
•E tarziu sa'mi ceri sa fiu cea de ieri !
• Nu ştii când totul e de vis, căci totul se duce când luminile s-au stins.
• Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată ! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place . E viata mea !
•As da tot ca zambetul de pe buze sa nu iti dispara !
•Copilaria ! Singurul paradis pierdut
•Mereu prietene . Pentru că noi ştim să păstrăm o prietenie . Pentru că noi mereu suntem aproape una de alta . Pentru că noi ne iubim
•Teoretic,te ador;x.Practic,te iubesc!
•Oricine are dreptul sa fie prost , dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
•Uite`te la mine, incearca sa intelegi ca sunt aici pentru tine.
•Fiecare baiat rau pastreaza in suflet o fata buna ! :]
•Ştii... mereu mă faci să zâmbesc, şi când sunt nervoasă, să mă linistesc !
•If you hold my hand I will take you away.My heart beats like a drum.la la la every day ! ˚
•Ai o fata , nu o lasa ca tine la tine .Te iubeste si tot ce face , face pentru tine !
•Am învăţat să am răbdare. Că totul iţi iese atunci când nimeni nu te crede in stare !
•Sunt o mie de ganduri ce ma`ntorc la tine mereu fara tine e pustiu in sufletul meu.
•Am tinut la tine prostule... şi nu am încetat s-o fac !
•Si atunci cand totul s-a intors pe dos. Cand suferi din iubire .Chiar daca e dureros. Prietenii te salveaza. Trebuie sa incerci sa lasi trecutul. Si sa incepi sa zambesti. :*
•Dar îmi plac momentele alea în care iei foc că nu vreau să-mi dezvălui sentimentele !
•As vrea sa uit, sa nu te cert,dar meriti tu sa te mai iert? :-s
• Si iti aduci aminte cand iti spuneam . cuvintele alea pe care le rosteam . ?! Iti aduci aminte cand stateam . Pe banca aia, noi doi eram .
•Ce uşor e să ne prefacem ca am uitat.Dar ne lipseşte tot ce ne-a legat.
•Nu mă interesează părerea altora şi tocmai de-asta nu fac nici cel mai mic efort că să mă schimb .
•Sunt mofturoasă uneori,chiar dacă n-am nici un motiv să fiu aşa,sunt mult prea rasfăţată uneori,dar niciodată asta nu-i va deranja !
•Parca mai ieri.Eram doi copii mana de mana prin parc.Ce ciudat! De ce toata treaba asta s-a terminat?!
•A inceput totul ca o gluma la un suc,prostii.Nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi.
•Cândva poate am să regret dar , acum vreau să-mi văd de viaţa mea.
Funditsa?
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
10110Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(21 Aprilie 2011 23:37 )
klau29 a răspuns:
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat
iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat.:X:X:X
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !
Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu
Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez
Saruta`ma cum ai facut`o prima data!
❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti❤❤Te iubesc❤
"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare ...
Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe
°º•★Madutza★•º° ❤Asta e fell meu.daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu`❤●๋❤
"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."
A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart
Tocuri inalte, parul lasat pe spate...Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina.Daca nu esti atent ramaï fara un cent...""
II ignoram pe cei ce ne adora...ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Ejti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste[...EjtI luNa cAre IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa cAre PT.mINe StraluceSthe[:X][SHOBY
Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
Spui ca sunt fitoasa...Te ascult atent! Chiar crezi ca imi pasa?
O femeie-n viata ta E ca focul, nu uita!
'' Asta`s eu si n-ai ce-mi face.Alta mami nu mai face ''
'' Stiu cand sa rad,stiu cand sa fiu suparata,stiu cand in ochii vostri sa fiu singura fata importanta ''
'' Cu nimic mai speciala,cu nimic mai deosebita.Doar diferita ''
'' Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia ''
''Sunt o fata rasfatata,asta sti prea bine,dar fata asta rasfatata te iubeste doar pe tine ''
'' Ea e Barbie! Altele vor sa o imite.Dar la cat de scumpa e.Nu isi pot permite''
'' Pesonalitatea mea,ma scapa de greu,pentru ca ce-i frumos,ii place si lui Dumnnezeu''
Dragostea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
*Degeaba va dati voi scumpi,ca eu va cunosc de cind erati la reducere
*Cazi pe pamant impinsa de o prietenie falsa.
*Nu iubi cand esti eleva ca nu stii nimic la teza stai cu ochii pe peretii si cu gandul la baieti.
*Sunt chiar acolo si tu nu ma vezi fiindca tu nu poti sa vezi ceva in care nu crezi.
*Toate păpuşile Chucky,se cred păpuşi Barbie.[E plină lumea asta de xerox-uri obosite.]
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
Zambeshte chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat Leganandu`I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!
Dacaa`soont subiekt d Barfa`Tu cretinoo esTy oo tarfa
Sch|mBa` tOt RaUl |n B|ne,ch` Sh eO` m`Am Sch|mBat Pt. Tn
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!
Privesc in urma mea, vad, oameni razand Lacrimile sunt, parca sbulberate de vant Cand plang, ma rog la Dumnezeu , mereu Si-L intreb:"Oare, nu Vezi ce vad si eu?""
si totusi stie cum sa faca,cum sa ma tzina,Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"
when I close my eyes I can see. the spotlights are bright on you and me
15 ani, te plimbai pe role seara toti se uitau mirati la cum te dezbraca vara ca erai tot ce esti si acum doar ca putin mai mica, fara pic de experienta dar si fara pic de frica.
Nu cer iertare nimanui.Ma iert eu insami, sper ca exista un iad si pentru cei buni.
si ce daca e lumea rea ma ajuta sora mea si la rau da` si la bine nu se desparte de mine
nu sunT singura in pLoOaie si vanT. am cei mai boOni prieTnei de pe pamanT. •
Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu
Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine
Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami
Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva
• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
"• N`ai sa potsi pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma •"
Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viatsa mea •
Noi 2 ne intelegem asa de bine.Deoarece Iubim Acelasi Lucru.Adia Pe Mn
E greu cum sa nu fie?! cand pentru cei my multzi cunoscutzi viata`i doar o tragedie?!
si mie Si tzie ti s`a intamplath la fel`! Ingeru`nostru pazitor cred ca doarme pe el
Il vrei aq`langa tne.fiindca e golanu taw`! aq`numy conteaza dk e bun sau raw!
Secc`! My sec ca orice vin. E ca poate aq`te tzin de mana.si peste un an sau my putin.Ne trezim ca nu my stim.De fapt cum`sa ne ocolim`!
Suntem actori pe o scena dominata de vise, unde sentimentele bune sunt interzise !
Zilele trec si realizez ca am pata pusa pe tine,chiar daca stiu ca nu`i bine pe mine sa ma mint nu tzine. Stau si te privesc cum treci cu ea de mana. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna.
"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut.ღღ Acum ea a uitat demult ! "
Am ramas aceeasi eu si spun Sunt capabila de orce acum Am un avantaj in fata voastra Concurati cu mine nu imi pasa!
"}{*DeCaT sA Le dAu SaTiSfAcTzIe CeLOr cE VoR Sa MavAdA CaZaNd. mAi BiNe mA DaRaM. ShI o sA CaD RaZaNd
PoZeLe Q MiNe.StIu K TiE Nu`Ti FaC BiNe.Pe AsCuNs CaNd Le PrIvEsTi.MaI RaU TuH Te AmAgEsTi
FeNoMeNaLa.DeLok BaNaLa.DeMeNTzIaLa.ChIaR FaTaLa.0rIGiNaLa ShI SeNzUaLa Nu CrEzI K SuNt ReAlA!?
ZaMbEsTe AtUnCi CaNd CrEzI K ToTu E PiErDuT.TrEcI Q VeDeReA Ca ShI CuM nimic Nu S'a InTaMpLaT..."
BaIeTzIlor Le PlAc BlOnDeLe.DaR IuBeSk BrUnEtElE
"Nu SuNt FrUmOaSa.NiCi FiTzOaSa.Am ShI Eu TaLenTu MeU.SuNt DoAr DuLcE,PoAtE, PrEa DuLcE Pt TiNe,Nu Ma LaUd Q nimic.DoAr Ity zIc
CaNd AlTiI Te CrEd FeRiCiTa ShI TuH CrEzI K Nu EsTi,Ia'Te DuPa Ei!"
"AdEvArU CoStA ScUmP,O Sa'Ti DeMoNsTrEz...DaR Ce VrEaU E Sa Te FaC Sa ReAlIzEzI K DaCa Tu IgNoRi ToT Ce Te'NcOnJoAra,AsTa Nu InSeAmNa K O Sa DiSpArA
"Pentru Mine S`ar Lasa De Vagabontzeala Eu Sunt Iubita Lui Chiar Si Atunci Cand Ma Inseala ,Stiu Ca E Doar O Aventura Goala ,Si ca In INIMA Lui Tot Eu Sunt CAMPIOANA
"Va Veni Timpul Sa Vorbim Din Nou , Eu o Sa Rad De Multe Iar Tie o Sa`ti Para Rau
UiTa ca Ai FosT CandVa ViaTa Si SufLetu Meu,UiTa CliPele cu MiNe,UiTa Si SaRuTu` Meu.ViaTsa Mea Nu e Usa Tah Ca Sa IeSi Sa InTri CaNd VrEi Tu In Ea"
"!~~ Tu Ca MinE nU MaI GaseJty ;Eu Ca tIne numai Caut
Am auzit ca lumea vb mult Nu am timp sa stau s`o ascult.N`am timp de barfe.n`am timp de nici un gen de TARFE.
"Dupa fostu`,vine altu Aceleasi gesturi si cuvinte.Tot ca inainte.Il crezi apoi iti dai seama ca minte.Si`n final e o alta poveste.Aceasi scenariu.alte fetze!"
"si-a dat lumea cu parerea ca sunt fata dulce ca mierea"
nu sufar de mine am arfe fine"
"Cateodată oamenii se impiedică de adevăr, dar de cele mai multe ori se ridică şi merg mai departe~
Sunt momente in care simiti atat de tare lipsa cuiva,incat iti vine sa il scoti din vise si sa il imbratisezi
*arfe de vedeta.bayety imi bat la geam.nu-i aud.am termopan
curand o sa te uit. o sa auzi ca te-am iubit o sa auzi ca am suferit si in curand o sa ma vezy zambind !
Pt mne barfa inseamna reclama fara plata asa ca barfeste fata ink o data sy ink o data oryqm eu sunt cea castygata
Potsy sa ma urasty :X Nu te condemn da cand suntem fata in fata gandeste`te ca imy esti fan :X
Nu ma supar dyn contra sunt ferycyta dk eram un nymeny nu may eram barfyta Castyg oryce mecy in fata ta pe scena itsy dau scor iar dk o dau bara am gryja sa fye bara-gol :X
Nu plange ,vyatsa merge inaynte Itsy vey gasy alta ca sa ma scotsy dyn mynte De vyna suntem aman2 nycyunuya nu iy e bine da pot tray sh` fara tyne
Dc sa plang? Suflete sh` zambete pot sy eu sag frang
Ma crezy o fyguranta o typa importanta Da te insely prea tare Aparentsele sunt inselatoare:XCaracteru tau infect ma provoaka sa`tsy dau jet! :X
Am auzyt ca frayery ma vb pe la spate Ma doare in pl de barfa ta Oryqm nu-tsy sufar fata U itsy tocesty gura eu imy trayesk vyatsa :X
N-am nevoye de educatsya corekta Sfatury sau tsynuta decenta Krytycyle spuse de un ratat pentru mne sunt un kakat
Vorbele n-au valoare.Styu ca indyferenta doare Nu te ascult n-am nevoye de povestiItsy intork spatele.plec si te lass a vorbesty
Respektu e ceea ce prymesty pentru ce faci sh`o faci bine U ma barfesty destul decy dyn respect ma pysh pe tne
Funda?
Ordonare:ordine cronologica|relevanta
(7 Mai 2010 02:14 )
Ecaterina a răspuns:
Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
10000Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(7 Mai 2010 08:08 )
schoky a răspuns:
... Esti cocalar(a)... Doamne, ce Romanie distrusa!
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
01123Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(7 Mai 2010 09:21 )
H00ligan a răspuns:
Http://www.trilulilu.ro/Mepyy/c2fe09079d1215
copiaza de aici !
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
10000Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(7 Iunie 2010 00:18 )
Raspuns anonim:
Foarte cocalara...bine zice schoky
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
01002Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(20 Septembrie 2010 14:02 )
Raspuns anonim:
"[]Am ramas aceeasi eu si spun:Sunt capabila de orice acum Am un avantaj in fata voastra concurati cu mine nu-mi pasa![b-)]"
decat sa le dau satisfactie celor ce vor sa ma vada cazand.mai bine ma daram sh o sa cad razand...
"!~~~tU K mN Nu mAi gasesti ...eu ca tine nu mai caut.
Te-am iubit si ti-ai batut joc acum e randul meu sa te dau in zloboz...
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
00000Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(12 Decembrie 2010 11:53 )
DoarEa a răspuns:
Dute in morti matii...
toti vor statusuri cu fite si voi nici nu stiti ce inseamna alea''fite''
credeti ca prin statusuri deveniti mai populare
defapt voi sunteti niste proaste cu tot cu statusuriile voaste de fite
COCALARA
PITIPOANCA am2 ti se potrivesc
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
10230Conţinut obscen/ilegalCaracter irelevantNeinteligibil sau spam
(24 Decembrie 2010 20:24 )
Raspuns anonim:
Eu cred ca INDIFereNt CUM te cONSIDeRa altI Nu cONteaza IMporTANT este CE crezi U Despre tN De eXeMplu pE Mn MA doaRe iN PL De PArerIle J coMeNtariile celorlaLTi
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
(31 Decembrie 2010 21:41 )
Raspuns anonim:
Azi sunt mai originala caoricand. deci originalitatea mea va strica voua imaginea.
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
(19 Ianuarie 2011 20:06 )
Raspuns anonim:
Doarea am sati spun si eu ceva tu sti ce înseamna fite eu cred ca nu sti asa ca nu mai spune da macar ai mess daca da am si eu o întrebare ce pui la status sau nici nu sti ce înseamna si nui frumos sa înjuri
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
(19 Ianuarie 2011 20:17 )
Raspuns anonim:
Buna mistikk am sssi eu unu care îmi place mult nu am citit sa vad daca mai e aici dar cred ca o sa îti placa
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
(28 Februarie 2011 22:49 )
BlodaKissBaby a răspuns:
Ce`ai patit papusa` de te uiti urat la mine? Ai ceva cu mine? ; )) Sau doar teama de sine ca` sunt mai buna` ca tine?
Crede ca`s indragostit` la nebunie`.ca` m`o zapacit complet.dar stai asa`.ca eu`s in stare sa` te las` si amanet !
tsi-ai Luat`o in cap`. Ce`pacat`! . Acum`ejti mai de cacaTh`. ! winking . ce s`a intampLat` ?surprize . tsi-as fi spus`ca te`iubesc`. da ***`. n`ar fi rimath`!
Hai,exclama ceva!
Da tu! persoana sceptica spune`mi ce ai pe creier sa`ti gasesc o replica`
Tu tine`ma de mana`,ca eu te tin de fraier.
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma` exprim sa` intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju` •
;x .plang ?n hohot? d? ras . day ?v?ryday . auz? b?y.[ !? ]. ! 't?`n mort? t?[].;x
M`ai vanduth cand ai avut `Ocazia` Io`NU te vand` Te dau degeaba •
Nenorocita` La Propriu`, Nebuna` La Figurat, Irascibila` Cateodata`, Ironica` De Placere, Ipocrita` De La Mama Natura`, Perversa` De Cand Ma Stiu`!
Un toast pentru noi, pentru cei care ne-au avut, pentru cei care ne-au pierdut, pentru cei care`au ratat okazia si pentru norocosii ce urmeaza` sa` ne aiba` sau chiar ne au deja`!
nu mai baga texte d`asteuita`te putin la minstiu te doare cand ma` privesti din departare…uite ce`ai pierdutt pe zi ce trece tot mai bine`mi merge`!
Daka` le dai prea muLta imp0rtantza` esti o zdreantzaa` .ia atitudine fetitzo0o`;x . Si skuipa`i in fataaa` ;-j
Nici Sticlele De Alcool, Nici Fumurile ,Nici Alte Femei, Nu Te Vor Face Sa Uitsi Ce a Fost Intre Tine Sh Ochii Mei. :->
•×Eu` pOt` Sa` Zic` Ca` EsTi` CuRva`. Uh` InSa` Poti` TaCe` PenTru` Ca` Stii` Ca` Am` Dreptate . !ו
Lasa` tarfele sa` vorbeasca.Tu ai casa`,ai nevasta`. Da`le dreaq` de panarame ca` umbla` din floare`n floare ...
Foarte Frumos!Treci Prin Fata Mea Cu Târfa Ta.Miraculos.Dar Si Periculos.Nu Te GândeSti Oare?OdatA Si Odata Iti Vei Cere Iertare.Unde Va Fi Orgoliu Tau De Baiat Mare?
pOaTe ca intOtdeauNa am fOsT prea Buna Dar acum imi permiT sa Te fuT direcT in GuRa !
-Vezi tu scumpo, o fi stat sh` cu tine, stiu .stiu si c`a ars`o sh` cu altele . dar vezi tu . el are o fata . si pentru el . fetitsa lui e cea mai importanta!"
teOretich `:te vreau...practich `: ma abtin ...metafOrich `:mi se rupe `
Nu vrei sa auzi de mine? Surzeshtee!Nu vrei sa ma vezi? Orebeste`!Nu ma vrei in preajma ta? Dispari` !
Vreau sa strig cat pot d tare."Muie pentru` toti baietii`!"
Sa faceti laba toata` viata si sa` va` lingeti cu peretii
Aceasta` mica opera` prezinta` si exceptii.
Si vorbesc la modu` general pentru` ca` majoritatea sunt niste bestii`!
RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
(29 Martie 2011 21:12 )
roxyk a răspuns:
Spui Mereu Astaa A Fostt Gagika MEa O Syy Eii Ce zick A Fostt Prostulee Da Nu Maii E Ay Pierduto
Stii ca pot si fara tine Dar cand ma suni odata la doua zile Si imi spui asteapta-ma o sa fie bine Cum sa renunt la tinee
auzi curvo?stai cuminte ca tiganu meu te minte
iti zice "regina"cand esti in fata lui si pe la spate curva dracului
Nu te blestem sa morii Te blestemm sa te insorri Sa te insorii sa fii iubittt.Da sa nu fi Fericit...Sa-ti apara in viss...Numai Chipuu meuSi atat
Cu toate astea Yo stiu bine Ca orice-ash face El tot la Mn vine Asha ca am grija de el
Ca la el in inima NIMENI Nu-i la fel
Yubitule ? hainele sh bijuteriile mi le cumpar eu de la tine vreau doar respect
kalka`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare daca te kalk si eu pe inima ce zici?te doare
Pentru el esti doar o alta fata Mai mult nu ai fost niciodata El la tine nu tzine d atatea ori te-a facut sa t simti un nimeni
O fata poate ierta cateodata un baiat care incearca sa o seduca,dar niciodata pe baiatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera
Durerea te-a maturizat te-a pus pe gânduri Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri.Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri
Tzinema aproape Pt. ca sar putea intr-o zii sa realizezi ca ai pierdut un Diamant In timp ce thu erai ocupat sa colectzionezii pietricele
Sa nu zdrobestiun suflet ce stii ca te-a iubit K poate pentru. tne a plans Shi a suferit
Chiar daca e mika Nu iti bate joc d ea Pt ca mereu a stiut ce vreaa`
Imi place cand iti fc griji pentru mne K un parinte Imi place cand imi spooi uh asa Sa fii Cuminte
fundita
IngerasCuCornitze întreabă:
Toni1p000 întreabă: