Daca stii m3 de 10 posibil sa scoti un 6 pe la m1, depinde de tine cat te pregatesti singur. Oricum, nu admiterea va fi prolema ci matematica care o vei face in primul an mai ales.
la AC e aceeasi mancare de peste, doar ca faci ceva mai multa matematica
Nu ma intereseaza cata matematica fac, la mine problema e ca nu ma pot transfera la mate-info din cauza ca profilul ala in orasul meu e praf si mai rau imi fac.
Pai cum sa nu te intereseze cate matematica faci? Se face matematica serioasa de M1 si daca nu ai bazele din liceu o sa iti fie extrem de greu
Eu zic ca ai putea sa recuperezi, la ce nivel e bacul acum, nici la m1 nu mai e greu cum ar trebui sa fie.
Dar sa stii ca de obicei examenel de admitere la facultate sunt peste nivelul bacului si mai ales la facuktatile de mate-info examenul de mate e greut, adica nu se cer doar probleme standard algortimice ca la bac, ci si demonstratii, chestii ce presupun un rationament mai complex.
Nu vreau sa te descurajez, dar pune-te pe treaba daca vrei, intereseaza-te daca exista modele de subecte pentru admitere, daca nu faci fata singur, eventual apeleaza la meditatii.