| Slavic a întrebat:

Cite planete sunt in galaxie si cum se numesc ele?

Răspuns Câştigător
| citron a răspuns:

Daca te referi la planetele din sistemul nostru solar acestea sunt : Mercur Venus Pământ Marte Jupiter Saturn Uranus Neptun ...Pluto cica nu mai este planeta

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asta e o intrebare capacana sau ma apuc acum de numarat planetelaughing

nony
| nony a răspuns:

Galaxia se numeste Calea Lactee.Si nu se stie cate planete sunt.
¨Sistemul solar¨ contine planetele principale enumerate de @andra333.

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Sistemul solar din care face parte si Terra se afla in Galaxia Calea Lactee care cuprinde un numar infinit de sisteme solare, ca urmare plantele sunt infinte, din pacate inca nu s-a putut descifra modul lor de aparitii si nici cate sunt.

regis
| regis a răspuns:

Ai o vesnicie la dispozitie? laughing

regis
| regis a răspuns:

@andra333 - stii care e diferenta dintre galaxie si sistem solar?

| c0rn3l1uss a răspuns:

8 Mercur, Venus, Pamant, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun.

Astea sunt in sistemu` solar.

:]

| Oktavian a răspuns:

In galaxie sunt foarte multe, insistemul nostru solar mai putine!

| AnemonaP a răspuns:

9 planete :Mercur, Venus, Terra, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In galaxie sunt multe! (avand in vedere ca multe dintre ele sunt Miniplanete gen-Pluto)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe tare: http://www.astronomia.go.ro/sistemul_solar.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 12planete

| Alex_7297 a răspuns:

Am văzut eu un documentar, sunt aproximativ câteva sute de miliarde de stele, deci planete sunt mai multe. În întreg Universul sunt mai multe stele decât sunt pe Pământ fire de nisip... Când te-apuci să le numeri şi să le numeşti m-anunţi şi pe mine, te-ajut!

| Alex_7297 a răspuns:

@antonia, permite-mi să te contrazic, nimic nu este infinit pe lume...Nici măcar Universul, care este,(să zicem), un cerc, cu raza de 13 miliarde de ani lumină. Deci nimic nu este infinit!

| IceWhisper a răspuns:

In Calea Lactee sunt 9 planete:Mercur, Venus, Pamant, Marte, Saturn, Neptun, Uranus, Pluto, Jupiter.In univers mai sunt alte galaxii si mai multe planete. Aproape fiecare planeta are cate o luna, la fel cum Terra are luna sa.

| d5cie a răspuns:

Daca de referi la sistemul solar sunt: Mercur Venus Pamant Marte Jupiter Saturn Uranus Nepttun, pluto

| 45pkz a răspuns:

Sunt aproximativ un numar de 500 exoplanete ale altor sisteme solare ex Trappist 1 dar posibil planete orfane(care nu au sistem planetar si rataceste prin calea lactee)

| Lulu_Luka_1969 a răspuns:

Mercur venus pamint marte jupiter saturn uranus neptun