Pai avea ritm si avea voce dar mai frumos a cantat valentin dinu...ai vazut ca si ANdrei i-a placut?
Pai. a meritat nu faptul ca facea rapp ci si faptul ca putea sa compuna cantece bine era bine sa le dea la fiecare cate ceva sau mai merita si cosmin sau cosmin sau cosmin
Bineinteles ca nu merita.
Este intr-adevar o persoana trecuta prin multe expediente neplacute ale vietii si povestindu-le reusec sa ajunga in inimile ascultatorilor, ceea ce pe la noi se numeste mila. In concluzie, este milog.
Erau persoane cu o voce mult mai buna ca a lui, care isi aratau intr-adevar calitatile muzicale nedescoperite si care probabil aveau probleme in viata personala dar nu le-au insirat; doar si-au aratat talentul si au fost apreciati doar pentru talentul lor spre deosebire de el. Personal nu am nimic cu acest asa-zis milog, dar cu siguranta a fost destul de smecher sa castige
Bafta
Buna. Eu cred ca a meritat sa castige. Imi place genul de muzica pe care el il canta dar mesajele pe care le transmite sunt superbe si foarte adevarate. Multi dintre romani se regasesc in aceste mesaje :X. Cu siguranta merita sa castige si Cosmin Agache... si multi altii. Dar premiul este doar pentru unul. Multi care au ajuns in finala au avut multe beneficii dupa ce au pariticipat la acest concurs. Ba chiar, o finalista (am uitat numele:d) canta la emisiunea lui Cristian Brancu. Din punctul meu de vedere toti sunt castigatori pentru ca au fost inzestrati cu asemenea talente . Bafta si numai bine !
Ai dreptate.el a castigat nu pentru ca avea un mare talnt ci pentru ca evea nevoie de acei bani
erau multi altii care meritau sa castige, care aveam talente rare precun narcis sau altii.asta este parerea mea. poate unii nu sunt de acord cu acest lucru dar acesta e adevaru
Bună heartslow!
Parerea mea este ca majoritatea voturilor le'a primit din cauza povestii lui de viata! Dar sa spunem ca are si putin talent acolo. : ]!
Daca nu avea talent nu era votat, sau Mihai Petre, Andra, Andy Nu 'l lasau sa treaca... : ).
Totusi putea sa nu fie el castigatorul daca nu avea povestea dramatica. .
Bafta.
Nu prea a meritat dar ce sa facem el nu avea parinti si cred ca oamenilor li sau facut mila de el si au vrut totusi mie mi-a placut de el chiar daca aveam si altii favoriti
sper ca te-am ajutat!
deci fundita?
Hai măi ca era dezbatut de mult subiectul asta. cauta intrebari asemanatoare si citeste raspunsurile.
Dada a castigat pentru ca fetele erau inebunite dupa el si oare dc crezi ca au votat toata ziua adrian tutu ahhh ce dragut e sincer bleah chiar nu stiu sa citeasca cum se numeste concursul
Eu m`am bucurat foarte mult ca a castigat el.pentru ca nu avea parinti, pur ssh simplu am inceput sa plang cand am auzit povestea lui.a zis ca el s`a imprumutat la un prieten ca sa vina la concurs...nu avea bani.sh lasand deoparte toate astea avea sh taalent:X. avea voce, el scria cantecele...asa ca meritaaaaa:X:X
Adevarat. La prima vedere, zicem : "Si eu pot face ca el " sau "Erau oameni mai talentati decat el ". Insa... concursul se numeste ROMANII au talent. El a dovedit, prin versurile sale, ca e un adevarat roman si ca se mandreste de asta. Faptul ca stii sa dansezi sau stii gimnastica nu dovedeste ca esti roman. Adrian a cantat. Da, asta nu dovedeste ca este roman. Dar nu a cantat orice. A ales niste versuri prin care vrea sa arate ca se mandreste ca este roman. Ba mai mult, chiar el le-a compus. Valentin Dinu, de exemplu, a cantat foarte bine. Insa era si mai bine daca, prin versuri, arata ca este mandru ca traieste in Romania, ca este roman. Revenind, nu degeaba concursul se numeste "Romanii au talent". Unii ar crede ca Adrian a primit premiul doar pentru ca era sarac. Da. Si chiar daca era sarac, a reusit, cu putinul pe care il avea, sa ajunga la concurs. Nu e usor, mai ales ca el nu prea avea bani, nici parinti. Chiar daca nu avea sprijin, nici bani, a venit la concurs ca sa arate ca nu degeaba este roman. Si.eu cred ca a meritat, chiar daca nu se compara cu ceilalti care aveau o voce extraordinara.
Fratilor oricine poate face rap, dar nu toti pun si sentimentelor lor, unikul lor pe hartie ca sa neo transmita. Tutu era un pf, comparati orice rapper care face asta de peste 3-4 ani de zile cu Tutu. Fraierul asta fcea si inainte rap, da acum a venit ca un milog cum a zis ....mai sus ala la concurs ca sa ne arate ca cica; are talent.
Lovepoison întreabă: