Si eu vroiam sa ma duc pe arhitectura cand temrinam a 12-a.si m-am interesat la universitatile din strainatatea si nu iti cere proba de desen ca in romania.acolo totul se face pe calculator.deci du-te la mate info ca iti trebuie mate(geometrie) si trebuie sa te descurci si'n calculatoare. eventual fa un curs de AUTOCADnu mai suntem pe vremea lu bunicu sa facem proiectele la mana
Mate info e cel mai bun.Eu sunt la mate info si aici se invata foarte mult adica nu este materie nefolositoare. Totusi, scuze ca acum nu mai sustin ideea c mate info dar domeniul de arhitectura se refera la desen, si tu trebuie sa te duci la filologie unde se face desen din clasa a 9 a pana in a 12. La mate info se face desen doar in clasa a 9 si a 10. Sper ca te-am ajutat.
Du-te la Mate-info, daca te gandesti asa la stinte sa face chimie bio, la ce te ajuta pe tine chime bio pentru arhitectura? in schimb la mate-info daca termini e mai bine si o sa iti fie putin mai usor, mai departe la facultate
De ce nu te duci la arte? sau colegiu de arhitectura, iti va fi mai greu la facultate daca ai sa te duci la stiinte, iti dai seama ca acolo faci multa chimie fizica si biologie...la ce-ti sunt folositoarea astea pentru arhitectura?
Pt arhitectura iti trebuie desen tehnik iar din cate am inteles la mate-info nu faci... mai bine du-te la stiinte sociale acolo faci de toate
Toni1p000 întreabă: