| ciucalata a întrebat:

Credeti ca daca sunt la drept la bioterra sunt proasta? adica aveam alte oportunitati la o universtitate de incredere? mai ales ca am terminat liceul la real mate-info? cum as putea sa-mi repar viata profesionala?

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Faptul ca esti la o facultate de drept ori alta, din multele existente, nu cred ca are vreo legatura cu inteligenta ta si nici nu are prea mare importanta pentru evolutia ulterioara in profesia de jurist, diplomele sunt egale, indiferent de la ce facultate le-ai obtine. Apoi, in facultate, se pun doar bazele. Un batran profesor al meu, din urma cu zeci de ani, spunea ca un jurist bun nu este cel ce memoreaza definitii si acte normative (la numarul mare si schimbarea frecventa de acum ar fi si imposibil) ci cel care stie unde sa caute. Nu au mare importanta profesorii, daca te intereseaza si vrei sa fii un jurist bun poti invata din diversele cursuri, sunt o gramada acum, aproape la orice materie si le gasesti si in biblioteci, daca nu ai posibilitatea sa le cumperi. Nu inteleg ce viata profesionala vrei sa-ti repari, deocamdata trebuie sa-ti termini studiile si abia apoi poti avea o profesie. Succes si numai bine!

| mgtow a răspuns:

Dai la ce vrei macar sa ai o diploma in viata asta conteaza nimeni nu zice ca esti proasta aia daca erai analfabeta sa zicem. Eu n-am invatat si primul meu job era un rahat dar am suportat am strans bani si mi-am scos permisul C de camion si acum ca camionagiu castig bine si fara studii