Una care iti place. Daca iti alegi o meseria care nu iti place dar castigi bine acest lucru te va afecta pe viitor.vei numai nervos nu te vei dedica a ceea ce face si nu vei face bine
Una care iti place. Care o faci cu drag, chiar daca nu e banoasa. Trebuie sa iubesti ceea ce faci si sa o faci cu drag. Deci...
Succes pe viitor!
Pai eu zic ca una care iti place ca atunci cand iti place ce faci vrei parca mai repede trece ziua de exemplu mie imi place mecanica si daca imi place mecanica si la tamplariofera mai mult degeaba ma duc la tamplari ca nu imi place si ma enervez ca nu imi iese nimic intelegi?
Personal am ales sa fac ceva care imi place, una este sa te trezesti dimineata si sa mergi la servici si sa astepti sa pleci, si una e sa te trezesti dimineata sa fii nerabdator sa faci ceea ce iti place, ai alt chef de viata, observa, oameni cei mai nemultumiti de serviciile pe care le au sunt oameni care au ales servici mai bine platite, in care fac diverse lucruri care nu le face placere.
Cei care au raspuns la intrebarea ta nu cred ca au avut un servici pana acum. Alege banii, vine si placerea cand vin si banii. Cand ai sa cresti ai sa intelegi, eu am plecat de la un loc de munca pe care il placeam la altul care este "ok" pentru bani si nici acasa nu mai sunt. Doar ai sa lucrezi pentru bani nu pentru placere.
sorinaa0 întreabă: