Eu cred ca un om de succes are ca fundament perseverenta care e ca un magnet pentru noroc. Atunci cand continui si lupti apar diverse ocazii. Degeaba astepti norocul sa pice din cer.
Definitia mea a norocului : Noroc se numeste atunci cand pregatirea intalneste oportunitatea.
Mai mult succesul are legătură cu norocul. Uită-te acum de exemplu. Sunt mulţi oameni cu studii care nu au de muncă. Dacă au noroc să găsească ceva atunci poate apărea succesul. Dacă nu ai oportunităţi nu poţi face nimic.
@z8, asta nu e a ta. Ai grija ce-ti insusesti ca o fi Seneca mort, da' nu stii care dintre succesorii sai te-ar putea viza.
Mai degraba succesul are legatura cu norocul, dar iti mai trebuie si un "sut in fund" sa fii impins in fata.
N`are nici o legatura. succesul ti`l faci singur. prin ceea ce stii, prin ceea ce faci. si prin comportamnet si atitudine. norocul e diavolul. si nu exista oameni norocosi. si doar se intampla. asa e viata. nimeni nu stie ce se va intampla imi departe sau va urma peste cateva secunde, minutze, ore etc. in afara de Dumnezeu
Succesul il cauti, norocul da peste tine.
Succesul te transpira, norocul te leneveste.
Succesul are zeci de ochi, norocul e orb.