anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca un profesor poate tine in mod egal la elevii sai? Desi spune ca nu face diferente intre copii, mie mi se pare imposibil ca atunci cand lucrezi cu oamenii sa nu ai afinitati. Deci, ce ziceti?

8 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Profesorul e si el om si poate avea preferinte, afinitati, simpatii, dar important este ca acest lucru sa nu-l stie decat el.Copiii trebuie tratati in mod egal, dupa interesul pentru invatatura, bunacuviinta iar relatiile sa fie de respect reciproc.

| Vizitiul a răspuns:

Nu o sa fac referire doar la profesori, ci la viata si tot ceea ce reflecta ea :" nu te astepta ca viata sa fie dreapta!" Atat am avut de spus!

| ihaterain a răspuns:

Nici un profesor NU tine in mod legal la elevii sai.
Eu observ asta la scoala in fiecare zi. Unii mi-ar da numa' 3 pentru ca sunt o fetita rea devil altii m-ar urca pe un podium

| Betty18 a răspuns:

Exista si profesori care sunt de treaba, se poarta egal cu toti elevii si nu poarta ranchiuna daca in trecut au gresit cu ceva.acest lucru este rar, poate un profesor maxim 2 intr-un liceu.la mine in liceu exista si o astfel de profesoarabig grin
de exemplu la noi diriginta prefera doar elevii care ii fac cadouri, iar cu cei care a avut divergente sau pur si simplu nu ii place fata lor pune note la teste mai mici sau nu ii motiveaza absentelebig grin

succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In niciun caz. Un profesor cand vede ca esti activ la ora, educat si nu`i raspunzi, automat ai sanse mai mici de a primi un 4 cand nu-ti faci tema sau niste palme cand esti mai nazdravan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profii nu sunt roboti, atata timp cat sunt elevi care stau degeaba la ora, altii care fac circ iar unii muncesc si sunt atenti, e normal ca si prifii sa aiba sentimente diferite.
Problema este, insa, ca asta sa nu le afecteze judecata in momentul notarii. Daca chiulangiul a stiut cand a fost scos la tabla, asta e, primeste nota mare. Si invers, cand copilul exemplar a fost bata la lectie, in banca si 4.

| zalisa a răspuns:

Majoritatea profesorilor prefera elevii care au rezultate si nu invata doar pentru note, sunt de obicei subiectivi, chiar daca de exemplu au avut in trecut certuri cu parintii unor elevi ei nu fac diferente. Dar mai sunt si profesori care, daca au ca si elev un copil (vecinu') cunoscut, ii favorizeaza. Eu am patit asa. Numai lui ii spunea pe prenume si de obicei, pe ceilalti ii. numea tare frumoslaughingiar lui nu+i yicea nimicbig grin

| Nik a răspuns:

Nu decat daca e un prof de 15, 16 ani altfel se imbraca gotik!