| Cocacolla a întrebat:

Credeti in fantome:s

20 răspunsuri:
| BlueR a răspuns:

Nu, eu cred ca sunt doar 'fake' peste tot. Sunt doar in mintea noastra, noi ne speriem singuri.

| mriuls a răspuns:

Nu.normal

| mariaWoW a răspuns:

Eu cred in spirite:X

| Dash a răspuns:

Nu

| siena a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

| mgtow a răspuns:

Nu spun nimic despre asa ceva nu ma intereseaza deloc daca exista sau nu.

| siena a răspuns:

Nuuuu

| Blondamea a răspuns:

Nu adica pana nu vad una nu cred sh pana acum nu am vazut deki...nu credbig grinDbig grin:

| Ciprian16 a răspuns:

Nu cred! Dar s-a dovedit stintific ca exista deci probabil la prima pizza cu o fantoma o sa te invit si pe tine ok![Sa nu senteleaga gresit ca] Deci nu cred desi ar putea exista!
That's freak me out laughing joke

| haifisch a răspuns:

Ele cred in mine.

| alexandra_2756 a răspuns:

Eu nu pot afirma ca exista fantome pentru ca nu am avut o asemenea experienta dar nici nu pot spune ca nu exista. Nimeni nu stie cu adevarat daca in preajma sa nu este un spirit sau o fantoma.tongue (... imi place sa ma uit la Fenomene stranii pe Discovery big grin )

| Schizophrenic a răspuns:

E o intrebare?
Oricum nu le-as numi fantome. E un mod copilaresc de a o spune. Am putea sa le spunem spirite, sau fiinte din lumea spirituala, cel putin asa obisnuiesc eu sa le spun, si am tendinta sa cred in ele. Nu vreau sa intru in detalii, deoarece este mult de discutat pe tema asta. Nu mi s-a intamplat vreodata sa vad asa ceva, sau sa traiesc o experienta paranormala, dar stiu ca acolo exista ceva.

| Stefutza a răspuns:

Mai copii! Voi va dati seama ca daca ar exista fantome, ar trebui sa ai in casa dinozauri laughing. Fantomele sunt doar autosugestia noastra.Si sunt doar momente cand mintea ne joaca feste. Dupa cum zice si BlueR. Ne speriem singuri laughing

| InnocentSmile a răspuns:

Nu stiu daca sa cred in ele sau nu.pentru mine va ramane un mister acest raspuns.

| nevermind_3854 a răspuns:

Fantomele, demonii si toate cele sunt generate de mintea omului, nu exista de fapt. Parerea mea

| tixytix a răspuns:

Sincer.da.
adica poate oi fi eu nebuna.dar totusi. fantomele sunt spiritele oamenilor drgi care vin sa te vada, sa te ajute.sau pur si simplu nu isi pot parasi casa in care au murit.eu una nu mas speria daca bunicul meu ar veni din mormant ca sa ma vada. chiar daca eu nu las vedea pe el.nu cred ca exista spirite rele.de aceea exista cimitire. spiritele rele acolo umbla.de aceea nu e bine sa stai in cimitir noapte.eu am stat si nu am patit nimic.dar mai sti.happy
pupici:*

| gbryela a răspuns:

Da eu cred deoarece mi s-au intamplat multe lucruri deci da

| Poke12345 a răspuns:

Nu cred in fantome.Cred ca au fost inventate doar ca sa ne sperie.

Întrebări similare