Numarul care ma reprezintaeste 3 si se potriveste din toate punctele de vedere. unii spun ca este ciudat dar mie imi plac foarte mult aceste lucruri si chiar cred ca undeva exista un adevar.frumoasa intrebare
Al meu este 11 si mi se potriveste ca o manusa pot sa zic:D http://numerologie.eastrolog.ro/ziua-nasterii/11.php de pe siteu asta ma refer
Da, chiar cred. Numarul meu in numerologie este 8 si mi se potriveste foarte bine. Da stiu, este un numar care descrie materialismul absolut, munca înainte de familie si dragoste dar ASA sunt eu.Pentru mine, chiar dacă am doar 13 ani, cariera cât si bani înseamnă mult pentru mine. Vreau sa fiu cea mai buna in toate. Dar asta nu înseamnă ca pentru bani as face orice.Chiar am niște limite foarte bine stabilite, știu foarte bine unde e normal si trebuie sa te opresti. Dar eu chiar cred in astea-zodii, astrologie, numerologie, etc.Si nu ma interesează ce zice lumea despre asta. Mie mi se potriveste perfect ce scrie in aceste caracteristici si asta e tot ce ma interesează.
Numarul 1. Pot spune ca in proportie de 97 % asa este.Nu stiu sigur daca, cred in asa ceva, doar ca, cateodata prea bine se "nimeresc" deci undeva o urma de real trebuie' sa fie.
MrsBrunetzyka întreabă: