Nici chiar asa.Nu media conteaza la Oxford...alte rezultate adiacente.
Admiterea se poate face si pe baza de concurs de eseuri. Daca ei considera eseul tau bun, esti admis.
Stiu pe cineva care e admis la Cambridge pe baza unui eseu + CAE +ECDL + dimploma de 12 clase(niciunul nu e iesit din comun).
O alta cunostinta a intrat pe baza unui eseu + CAE + dimploma celor 12 clase.
Nu stiu, dar stiu ca iti trebuie vreo cateva sute de mii de euro? Ii ai si pe aia?
Stai linistit. App, pile ai?
Dupa mine, eu cred ca la Oxford nu se intra doar cu media de la bac sau a liceului, cum se face in Romania la facultatile particulare. Acolo cred ca se dau examene de admitere si in functie de notele alea vei putea intra la Oxford, si cred ca o sa se dea admitere la destule materii si vor fi foarte grele acele examene.
In privinta banilor am inteles ca exista anumite imprumuturi bancare pentru achitarea studiilor la care incepi sa platesti de cand ai un serviciu asigurat deci dupa terminarea universitatii. in unele universitati nu stiu sa-ti spun care in cazul in care ai salariu sub 10 000 de lire parca. nu mai platesti deloc. ei practic se asigura ca o sa ai un loc de buna bine platit. sper sa reusesti.
Media e un lucru bun. Dar trebuie sa te gandesti ca acolo aplica 200 oameni cu note perfecte (ca si tine) pentru 12 locuri. Conteaza si referinta si personal statement-ul si testul pre-interview si mai ales! performanta la interviu. Dar aici nu trebuie sa uiti ca profii au practic 30 de oameni perfecty suited pentru curs si de multe ori isi aleg pe cine au ei chef sa invete. Tine mult si de noroc.
Cei care spun ca au intrat cu ECDL? Wtf, voi stiti ce vorbiti? La Oxford conteaza rezultatele academice, nu in *** de ECDL. Pardon my french.
Si CAE-ul nu conteaza decat in sensul in care trebuie sa fie A ca sa dovedesti ca stii destula engleza. De altfel, recomand TOEFL mai degraba decat CAE sau IELTS. E mult mai usor sa iei 120/120 la TOEFL decat A la CAE.
Just my two cents.
Media e un lucru bun. Dar trebuie sa te gandesti ca acolo aplica 200 oameni cu note perfecte (ca si tine) pentru 12 locuri. Conteaza si referinta si personal statement-ul si testul pre-interview si mai ales! performanta la interviu. Dar aici nu trebuie sa uiti ca profii au practic 30 de oameni perfecty suited pentru curs si de multe ori isi aleg pe cine au ei chef sa invete. Tine mult si de noroc.
Cei care spun ca au intrat cu ECDL? Wtf, voi stiti ce vorbiti? La Oxford conteaza rezultatele academice, nu in *** de ECDL. Pardon my french.
Si CAE-ul nu conteaza decat in sensul in care trebuie sa fie A ca sa dovedesti ca stii destula engleza. De altfel, recomand TOEFL mai degraba decat CAE sau IELTS. E mult mai usor sa iei 120/120 la TOEFL decat A la CAE.
Just my two cents.
Nu, categoric nu.Nu media conteaza.Eu am intrat la Cambridge, si este pe baza de CAE+ECDL+Diploma celor 12 clase.
Normal ca media conteaza. Daca esti din anglia trebuie sa ai cel putin media 4. 00 (9. 00), iar daca nu esti ar trebui sa ai 4. 50(9. 50) dei ai intra lejer daca doar media ar conta dar mai sunt si alte examene si teste. Si conteaza si daca practici un sport sau alte activitati extra scolare si taxa este de 35. 000-45. 000 euro. Desigur daca o sa ai media 10 ei o sa iti asugure toate taxele scolare. Spun asta deoarece varul meu a fost la oxford.