| Mitza63 a întrebat:

Cu media 6.50 am șanse sa merg la politehnica București isb pe ipa la taxe sau buget, doar sa intru?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nici la buget si nici la taxe, ca la inginerie se intra cu medii peste 7.5

| Mitza63 explică (pentru Violleta2022):

Anu trecut a fost 6.40 ultima medie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mitza63):

Daca tu crezi ca anul asta va fi la fel sau mai putin, atunci inscrie-te!

| TimberWolf a răspuns:

Cu media aia ce sa faci tu la politehnica? sa dai cu matura poate, asta da.

| Mitza63 explică (pentru TimberWolf):

Pai ce să fac frate daca eu la romana dupa barem cu cunoștințe profesori de romana tot nota mea e minimum 7 si ma trezesc cu 5? E vina mea ca profesorii din românia nici platiti nici cu un barem nu știe sa adune punctajul spune tu ce sa fac ce facultate, eu m-am gândit la asta pentru ca anul trecut a fost media 6.50 ultima si am întrebat de sanse.

| TimberWolf a răspuns (pentru Mitza63):

"Profesorii din Romania nici platiti nici cu barem nu stie sa adune punctajul"
Esti sigur ca profesorii "este" de vina?

| Mitza63 explică (pentru TimberWolf):

Mai sigur sunt ca esti puțin cam frustrat te simti bine? Ai probleme nu ai cu cine discuta nu te înțeleg puteai pur și simplu spune ca nu, încearcă alte facultății precum x sau y asa ajuti un om nu sa ti verși frustrările aici nimeni nu are nevoie de asa ceva tastând tu acolo din degețelele tale raspunsuri răutăcioase uite cum a răspuns persoana de mai sus foarte frumos nu și gata tu lupisor singuratic nu știu ce ai vrei consiliere vrei sa faci chat ce vrei îți dau numărul meu sa te ajut eu sunt deschis și un om bun zi frumoasa asa ca tine îți doresc!

| Cipi1212 a răspuns:

E cam greu.