La Facultatea de filosofie si stiinte politice de la Al.I.Cuza in Iasi, este specializarea Relatii internationale si studii culturale unde, media minima a anului 2010 a fost 9, 10. Medie se calculeaza:70%media anilor de liceu, 30%medie bac. Dar sa iti dau un sfat Nu te du la relatii internationale pentru ca nu faci nimic cu ele.As fi vrut si eu sa merg si acum cateva luni eram toata ziua cu"ma duc la relatii ma duc la relatii" pana cand mi-am dat seama ca nu voi face nimic cu ele ci voi lucra probabil la primarie ca secretara pe un salariu de nimic. Nu te lua dupa filme unde vezi ditaaamai desteptii afaceristi si etc. Aia e fictiune. Daca vrei ceva asemanator, mai bine faci Afaceri Internationale in cadrul FEEA. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Si daca nu e secret la ce facultate ai dat?
Anul asta termin a 12-a. Vreau sa dau la Drept... sper sa intru ca vad ca e cam mare media minima de admitere si imi e un pic fricaOricum, vreau la Cuza
Sper vei reuși ), baftă
Merci La fel. Esti din Iasi? La ce liceu esti?
Nu) sunt din Bălți, rep. Moldova, învăț la "B.P. Hasdeu", dar vreau să-mi continuu studiile in România și să rămîn cu traiul
Aaaaa. Eh, oricum, e mai dificil pentru cei din Rep.Moldova...sunt putine locuri pentru ei la facultati din cate am inteles...dar iti urez spor si bafta. Poate ne vedem prin universitate
EdyEduard1820 întreabă: