De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Miley Cyrus a devenit Hannah Montana deoarece a avut un talent deosebit si a dorit sa devina celebra. Apoi a aparut numele de scena Hannah Montana, si pentru a fi si mai interesant, a dorit sa apara sub o alta identitate, chiar daca nu dorea sa fie secreta, ci mai de graba unica si speciala, si sa isi creeze un stil propriu.
Daca nu stiti uitatziva la raspunsul lui RROXY43 :are dreptate e cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
O iubesc enorm pe HANNAH MONTANA pur si simplu o ador am o multime de lucruri cu cea mai mare vedeta pop si sper ca intr-o zi sa o cunosc si sa fiu ca si ea as da orice sa o cunosc
am cu h. m.:ghiozdan, penar.coperti, caiete, perna, mega poster, carti de colorat, am o multime de lucruri cu ea PA TE IUBESC HANNAH MONTANA
Dragi oameni, nu va mai zbateti sa ghiciti voi cum miley cyrus a devenit vedeta...ca sa deviii o vedeta trebuie sa ai incredere in tine si sa ai si voce...ca nimeni nu te face vedeta daca nu ai voce...totul e sa iti doresti...Si eu mi-am dorit sa devin vedeta...si sunt...stiu romana pentru ca sunt romanca... dar traiesc in america de sud...nu stiu sunt prea cunoscuta dar sunt cantareata...totul e...va mai repet o data... trebuie sa ai voce si sa ai incredere in tine...Pa-pa
Pentru ca cineva a invitato la un studio si sia descoperit talentul si nu msi erea miley cyrus si era miley cyrs o cantareata la 2 ani dupa descoperirea talentului a participat la un casdting last year si si a devenit si actrita vazand ca are talent sa inscris si la filmul hannah montana si sa a devenit ea hanah montana
Miley a devenit hannah prin serialul "Hannah Montana" ea nu e si hannah in vita ei reala de zi cu zi
Va spun eu: Miley cand avea 14 ani a auzit ca se fac auditii pentru un rol Hannah Montana. Ea s-a dus acolo si a fost selectata. Dupacare se cauta rol pentru tatal lu Hannha si chiar tatal ei Billy Ray Cyrus s-a dus la preselectie si a luar rolul. Apropo pe Miley o cheama de fapt Destiny Hope Cyrus.Miley ii este porecla deoarece rade foarte mult.
AlanaGlowey întreabă: