| IIIshaneIII a întrebat:

Cum aflu daca sunt angajat?
Legal vorbind.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Verifici daca esti asigurat la sanatate. Daca da, atunci ai darile platite si totul e ok. Aici: http://www.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La itm

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai semnat nici un contract, nu esti angajat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu cred ca la asta se refera.
Ca poti semna un contract si sa nu aibe nici o valoare.
Poate o fi semnat, da ideea e, a fost angajatorul sa il inregistreze la itm? Cred ca la asta se refera.
Sa stie daca angajatoru ii plateste taxele, sanatatea, pensia etc.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alo, trezeste-te. Daca se semneaza un contract, de ambele parti, daca nu te inregistreaza in REVISAL, ii poti da in cap cu el. Nici un patron nu semneaza un contract fara a avea baza legala.

| Iote a răspuns (pentru darrio2007):

Sunt cativa pe aici care raspund doar pentru puncte. Si culmea, sunt mereu prezenti (nu au scoala, nu au serviciu?) si raspund la orice intrebare fie ca stiu, fie ca nu.

Unde, in te tara te referi? in suedia? norvegia? islanda? ca sigur nu te referi la Romania, unde toti patronii fac evaziuni fiscale.
Cred ca ai incurcat tarile happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Iote):

Asa este. Un exemplu concludent il avem aici.

Bai, baiatule, cati ani ai? Eu lucrez de 2 luni la o firma, cu contract de munca si cu salariul nou, din constructii, modificat de la 1 ianuarie. Gandeste-te de mai multe ori, inainte de a mai scriie tampenii pe aici. Ca nu e primul tau raspuns/comentariu aiurea.

Pai m-am luat eu de tine?
Sau te-am intrebat eu cu ce te ocupi?
Eu doam am zis ca sunt angatori, care se fac ca iti fac contract, si nu se mai duc cu ele la itm. Mai ales in cazul job-urilor de vara, dar si in alte domenii.

Nu te-ai luat, Doamne fereste! Contractele se inregistreaza. Din moment ce am un exemplar la mine, semnat si parafat de ambele parti, trebuie inregistrat in Revisal.

Ai zis un adevar, trebuie.
happy Cred ca ai incurcat userii.
Tu semnezi contractu, e stampilat, tot.
Dar omul vrea sa stie daca angajatorul l-a inregistrat.
atata tot.
Ca sunt patroni care nu inregistreaza contracte.
punct. mai ales in Romania.
cred ca ai gresit cui vroiai sa scrii
lu iote

în 17 Aprilie | Iote a răspuns (pentru darrio2007):

Sunt cativa pe aici care raspund doar pentru puncte. Si culmea, sunt mereu prezenti (nu au scoala, nu au serviciu?) si raspund la orice intrebare fie ca stiu, fie ca nu.

nu eu te-am intrebat unde muncesti si cand, nici nu ma intereseaza unde muncesti tu,

Nu am incurcat nici un user. Tie m-am adresat. Cand am spus ca muncesc, am dat doar un exemplu. Si cred ca Iote, la tine se referea, altfel mi s-ar fi adresat direct. Eu intru pe site doar dimineata pana plec la munca. Si cateodata seara.

Pai te-am intrebat eu unde muncesti si ce faci tu si cand vii acasa?
vorbesti neintrebat atunci. Doar sa-ti faci anturaj cu mine.

Anturaj cu tine? Fereasca D-zeu! Cred ca tu te cam plictisesti si nu stii pe cine sa mai contrazici. Hai sa incheiem ca nu ajungem niciodata la un consens. Probabil diferenta de varsta si experienta de viata, care tie iti lipseste.
Hai, pa!

Pai si de ce mi-ai dat raportu unde muncesti si de cand si cand vii acasa, cand eu nici macar nu te-am intrebat? iti place sa vorbesti asa neintrebat sau?

Chiar esti penibil, mai baiete! Am dat doar un exemplu referitor la intrebarea respectiva. Cred ca vrei sa ma iriti si nu stii cum. De cand sunt pe acest site am fumat destui ca tine.

Cred ca ai probleme la cutie happy
Eu nici macar nu te-am bagat in seama.
Dar daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva, despre munca ta in constructii, poti scrie aici ca e o intreaga comunitate.
Pana una alta, nu te mai baga in seama aiurea.

Problemele le ai tu. Nu eu ti-am comentat primul la un raspuns. Aici ma opresc. Cu tine nu se poate discuta serios.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Adresandu-te ITM! Acesta iti poate pune la dispozitie, in 15 zile, actele inscrierii tale in in "Revisal".

Întrebări similare