Gastronomie, informatica, inginerie tehnica. Un cursant care gaseste un restaurant si incepe sa munceasca are bacsis 100 de euro pe noapte in Romania, cam asta e media. La inginerie tehnica poti sa mergi prin concerte cu sunetistii si acolo se castiga destul, iar la informatica e destul de simplu daca stii ce sa faci cu sum sa-ti vinzi munca.
Funda?
Gluma e bascisul de 100 EUR pe tura. Nu ai precizat golden shlitz sau eu stiu ce bamboo. 100 EUR pe noapte bacsis inseamna vinzari de minim vreo 3000 EUR in tura aia doar pe chelia ta, sau clienti a dracului de generosi. Daca s-ar face asa de usor si asa de mult bacsis ne-am face toti ospatari, nu crezi?
In tara, unde majoritatea angajatorilor dau salarul minim pe economie, eventual putin mai mult, pentru a evita sa plateasca dari prea mari la stat, este cam greu sa stragi repede acesti bani. Cu exceptia faptului cand esti patron iar firma merge foarte bine.
Daca vrei sa strangi suma asta cat mai repede, ar fi bine sa lucrezi in strainatate o perioada nu prea mare de timp.