Eu am stat la camin. A fost perfect. Cand era de invatat, invatam pe rupte. Cand era de distractie, nimic nu bate caminul. Plus ca ai avantajul ca, daca ai nevoie de ceva, un curs, o carte, in camin le gasesti imediat...doar te duci 2 camere mai incolo. Plus ca nu mai pierzi asa mult timp cu transportul.
Asta depinde de tine, la gazda ai mai multa liniste, la camin sunteti mai multi, depinde cat de influietabil esti, e spiritul de gasca ce uneori poate influienta negativ.
Eu cred ca la gazda ar fi foarte bine, mai multa liniste si posibilitatea de a studia fara probleme.
Daca vrei liniste, intimitate si confort e mai bine cu chirie, chiar daca impartiti mai multi un apartament.
Daca vrei distractie, viata de student si amintiri deosebite, le vei gasi pe toate la un loc doar la camin.
Fiecare are atat avantaje cat si dezavantaje. Eu iti recomand sa te indrepti catre gazda.
Depinde ce vrei: camin e galagie si distractie. Gazda e mai liniste, poti invata. Insa la gazada e mai scump. Incearca totusi la camin de 2 in camera, alea is mai ok, daca nu gazda.
Eu-s genul de om care iubeste sa fie inconjurat in permanenta de oameni. Imi place sa-mi vina prietenii in vizita, sa stea la mine, etc.In doua cuvinte:nu ma oboseste tambalaul. In studentie am stat la la camin si mi-a placut extraordinar de mult. Prietenii pe care mi i-am facut in camin imi sunt prieteni pe viata. Mersul la scoala impreuna, invatatul impreuna, mersul in club, pe munte, cu cortul la mare, rasul pana la 2-3 dimineata, invatatul impreuna la bibilioteca universitara sunt cele mai frumoase amintiri din studentie. Daca nu esti o persoana extrem de pretentioasa, daca esti flexibila si prietenoasa, statul la camin o sa-ti placa teribil. Crede-ma pe cuvant
Senzatia de college o ai 100% in camin, dar in gazda esti mai linistit/a .si inveti iti propun primul an sa incerci la camin, apoi vei vedea singur/a