| elektrix a întrebat:

Cum este la profilul filologie? Cate ore ai, ce ore faci?

Răspuns Câştigător
| eueu1212 a răspuns:

Clasa a IX-a : 4 ore de romana, 2 de mate, 2 de latina, 1 de fizica, chimie, biologie, 2 de sport, 4 de engleza [ profil intensiv engleza :d ], 2 de franceza, 2 de logica si argumentare, 2 de istorie, 2 de geografie, 1 de muzica, 1 de desen, 1 de religie, 1 de tic.

Clasa a X-a : 4 ore de romana, 2 de mate, 3 de istorie, 2 de geografie, 4 de engleza, 2 de franceza, 2 de latina, 1 fizica, chimie, biologie, 1 de sport, 2 de psiholohie, 1 de educatie antreprenoriala, 1 de religie, o ora de muzica si de desen la 2 saptamani, 1 de tic. That's all, I hope.

Intr'a XI-a "urca pe scena " 2 ore de economie, una de sociologie, literatura universala. mai mult de atat nu stiu. funda?big grin

5 răspunsuri:
| missbee a răspuns:

Depinde, eu sunt la filologie cu program bilingv franceză şi fac 6 ore de franceză pe săptămână. Adică am 7 ore în fiecare zi.
Dacă nu ai bilingv sau intensiv, faci în clasa a 9a 4 ore de română, 2 de mate, 2 de fizică, 2 de geografie, 2 de latină, 2 de logică, 2 de tic, 1 de chimie, 1 de biologie... plus muzica, sportul, desenul, opţionalele şi limbile străine.
În general la filologie e mai uşor decât la mate info în ideea că nu ai foarte mult de scris, în schimb e mult de învăţat. Profilul se bazează în general pe istorie, limba română şi limbile străine. Obiectele astea se studiază intensiv, plus obiectele gen logică, psihologie, filosofie... Din clasa a 11a nu vei mai face nici mate nici fizică, vei face un singur obiect, "Ştiinţe" care le include pe amândouă... Şi se vor băga mai multe ore de profil, adică română şi istorie, pentru bac.
Informatică nu faci, ceea ce e ok. Faci tic pentru a şti să utilizezi PCul şi să poţi trece de competenţele digitale dintr-a 12a. Nu te omoară nimeni cu probleme de mate, fizică & all that stuff.
Cel mai sâcâitor obiect din profil este latina. Îţi doresc să dai peste un profesor conştient de faptul că această limbă e moartă şi că nu-ţi foloseşte la nimic gramatica ei... nu cum am păţit eu. Este extrem de grea, plicticoasă şi inutilă.
Mult succes la liceu.batting eyelashes

| dedesh a răspuns:

Multa romana si limbi strainehappysi foarte putina matematica, fizica.happynu stiu exact cate ore. poate depinde si de liceu.incearca sa afli de la cei mai mari. eventual prieteni care au fost la acelasi liceuhappy

| adriana_5532 a răspuns:

Euhappy ai 30 de ore pe saptamanahappy 4 ore eng 4 ore romana 2 germana 1 latina 2 geogra 2 istorie 2 mate 1 chimie 2 fizica 1 sport 1 desen 1 muzica 2 logica 1 religie 1 bio 2 informatica profilul de filolofie se bazeaza pe limbi strainehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu da la filologie, pierdere de timp si este un profil fara viitor!

| bb_5971 a răspuns:

4 ore romana, 3 engleza, 1 ora latina, 2 fizica, 2 mate, 1 chimie, 1 biologie, 1 desen, 1 educatie fizica, 1 muzica, 4 germana(daca faci), 2 franceza, 2 tic, 2 istorie, 2 logica si 2 geograbig grin
Sfat:e foarte tare la filo(bineinteles daca iti plac limbile straine)

Întrebări similare