| Slavic a întrebat:

Cum iti petreci o zi obisnuita?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O mare parte o petrec la serviciu, restul pe unde pot și eu!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| AlexaBio1234 a răspuns:

Merg la scoala ma plictisesc apoi ajung acasa ies afara si ma distrez.

| Yukidaruma a răspuns:

Ma trezec, TPU, la scoala, seara vin, TPU, mess, youtube, si alte siteuri pe care am cont laughing, teme, si dorm laughing, scoala ocupa cam mult laughing

| muteanupaulcostin a răspuns:

M-a trezesc dimineata, ma spal pe dinti, invat ce mai am de invatat, la 11.30 plec la scoala, la 5 ies, imi fac temele, mananc si apoi ma duc pe afara cu prietenii.

| Ramo_9946 a răspuns:

Ma trez dim merg la toaleta ma spal pe dinti, dup aia fac patu, dup aia ma imbrac apropo TPU si imi mai repet putin si merg la scoala.Ies pe la 2 vin acasa mananc in timp ce stau pe TPU ap imi fac temele sau invat, ma pun sa dorm 1 ora si dup aia merg afryawncam plictisitor sa faci acelasi lucru in fiecare i dar asta e:-s.

| JenniferJannet a răspuns:

Ma trezesc,lenevesc,merg la scoala, sunt asultata la scoala, plec acasa rapid. apoi tv tv pc pc.laughing

| eugenl a răspuns:

Ma trezesc, ma spal, mananc, ma duc la servici, vin acasa pe la 18, ma schimb, ma spal, mananc, mai stau la computer si TV ceva timp si apoi dorm

| BlancaFantasma a răspuns:

Destul de plictisitor pentru o fata de 18 ani.ma trezesc la 6.50(sau la 7 depinde cat de repede ma pot trezilaughing
-merg sa mananc si sa ma spal pe dinti si pe fata
-ma imbrac si plec la scoala.
-ajung in clasa ultima ma pun in banca imi scot cartile
-o intreb pe colega mea de banca(si pr cea mai buna) ce face dar in timp ce o intreb ma uit la celalalt coleg de banca(stam 3)
-eu il plac, el nu;-"
-stau degeaba la scoala, programu` e total nepotrivit pentru niste elevi de clasa a 12`a.
-vorbesc cu colegul de care`mi place, in asa fel incat nimeni sa nu`si dea seama ca il plac(ciudat e ca nici pr mea nu ma poate "citii" si nu`si da seama.ma rog e prea busy probabil)
-apoi pe la 2 vin acasa, mananc ma uit la clase 406 si apoi intru pe TPU
-teme nu prea am am mai zis un un orar foarte tampit.
-ies dp TPU si ma gandesc la cel pe care`l plac : "maine nu il mai bag in seama ma prefac indiferenta.trebuie sa-l uit" normal ca nu pot sa ma tin de cuvant.
-apoi ziua trece imd.asa imi trec zilele, asa trece viata mea.laughing
hai ca merit si o funda sa ma binedispunalaughing