Bună.
O mare parte o petrec la serviciu, restul pe unde pot și eu!
Pa, pa.
Ma trezec, TPU, la scoala, seara vin, TPU, mess, youtube, si alte siteuri pe care am cont , teme, si dorm , scoala ocupa cam mult
M-a trezesc dimineata, ma spal pe dinti, invat ce mai am de invatat, la 11.30 plec la scoala, la 5 ies, imi fac temele, mananc si apoi ma duc pe afara cu prietenii.
Ma trez dim merg la toaleta ma spal pe dinti, dup aia fac patu, dup aia ma imbrac apropo TPU si imi mai repet putin si merg la scoala.Ies pe la 2 vin acasa mananc in timp ce stau pe TPU ap imi fac temele sau invat, ma pun sa dorm 1 ora si dup aia merg afrcam plictisitor sa faci acelasi lucru in fiecare i dar asta e:-s.
Ma trezesc,lenevesc,merg la scoala, sunt asultata la scoala, plec acasa rapid. apoi tv tv pc pc.
Ma trezesc, ma spal, mananc, ma duc la servici, vin acasa pe la 18, ma schimb, ma spal, mananc, mai stau la computer si TV ceva timp si apoi dorm
Destul de plictisitor pentru o fata de 18 ani.ma trezesc la 6.50(sau la 7 depinde cat de repede ma pot trezi
-merg sa mananc si sa ma spal pe dinti si pe fata
-ma imbrac si plec la scoala.
-ajung in clasa ultima ma pun in banca imi scot cartile
-o intreb pe colega mea de banca(si pr cea mai buna) ce face dar in timp ce o intreb ma uit la celalalt coleg de banca(stam 3)
-eu il plac, el nu;-"
-stau degeaba la scoala, programu` e total nepotrivit pentru niste elevi de clasa a 12`a.
-vorbesc cu colegul de care`mi place, in asa fel incat nimeni sa nu`si dea seama ca il plac(ciudat e ca nici pr mea nu ma poate "citii" si nu`si da seama.ma rog e prea busy probabil)
-apoi pe la 2 vin acasa, mananc ma uit la clase 406 si apoi intru pe TPU
-teme nu prea am am mai zis un un orar foarte tampit.
-ies dp TPU si ma gandesc la cel pe care`l plac : "maine nu il mai bag in seama ma prefac indiferenta.trebuie sa-l uit" normal ca nu pot sa ma tin de cuvant.
-apoi ziua trece imd.asa imi trec zilele, asa trece viata mea.
hai ca merit si o funda sa ma binedispuna