| gelica a întrebat:

Cum o sa fie in clasa a V-a? Mai avem portofolii de facut la orice materie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred la fel ca ceilalti ca depinde partial de profesor, dar crede-ma ca inca mult timp o sa ai batai de cap cu aceste portofolii, eu trec a 9 a si pina acum am facut o multime de portofolii, sincer la unele obiecte nici nu aveam nevoie de ele da asa ne zicea profa sa le facem puneam in ele cite un referat doua si gata uitam de ele, dar crede-ma e foarte util sa faci aceste portofolii regulat fiindca sunt de folos mai apoi, eu chiar aveam ciuda pe ele o vreme dar totul trece, dar acum cind ceva avem de pregatit pe acasa da ma mai uit si iau de pe net informatie dar deseori profii cind vad ca este aceiasi info.la mai multi elevi, anuleaza si chiar pune note negative, insa asa am informatia scrisa odata in aceste portofolii din carti etc. e ok sa faci portofolii, o sa vezi ca o sa-ti fei de folos, chiar daca nu tie atunci fratilor, surorilor tale, prietenilor etc, succes.

13 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Da, in clasele de gimnaziu este multa materie de parcurs si multe obiecte la care va trebui sa te pregatesti serios inclusiv cu referate si portofolii.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde de profesor fiecare o să aibă diferite pretenţii primul semestru o să fie mai greu dar după o să te obişnuieşti. Portofolii cum spuneam depinde de profesor.

| UNfriendLY a răspuns:

laughing nici nu stiu ce raspuns sa-ti dau, in 2 saptamana eu dau bacu` laughing pe scurt. bucurate de viata cat mai ai timp laughing

| Xonia a răspuns:

O sa fie mai multi profesori, unul la fiecare materie, o sa faci franceza, geografie, istorie...mai multe
O sa va dea sa faceti referate, dar nu la toate materiile, depinde de profesori

| aиdяaaa●• a răspuns:

Din clasa a V-a incolo o sa ai de facut o multime de portoflii.Acum depinde de profesori, dar in general se cer.Ma ales la geografie, biologie, istorie, romana. Daca nu o sa va dea de facut portofolii, referate o sa va dea mai mult ca sigurhappy

| hippiemuslim a răspuns:

Ce viziune egocentrista au unii copii. De unde sa stim noi ce profesori vei avea, ce invatator ai avut si ce ti-a cerut el?

| mirella_4348 a răspuns:

Sotul meu fiind profesor iti pot spune ca raspunsul este Da, face parte din evaluarea elevului

| Andra_3307 a răspuns:

Da:p noi aveam... si in aVI-a:p

| BeYoU a răspuns:

Daca inveti bine in clasa a 5-a toti profesorii o sa te stie de copil bun si in anii urmatori 6, 7, 8 te vor mai ierta daca vor vedea ca nu ai invatat big grin

| florinflorin14 a răspuns:

O sa fie greu sa te acomodezi cu schimbarea profesorilor in fiecare ora dar o sa te acomodezi repede. iar portofolii depinde de profesori.Eu fac la romana, istorie, civica si geografie ultimele trei materii fiind cu aceeasi profa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam asa ceva.

| ღÐιαναღ a răspuns:

Pe noi ne-a pus doar la matematica si la desen sa facem portofolii.

| gelica explică:

Nu cred ca o sa mai va de-a! :-p