Scuza-ma ca te intreb, dar ti s-a urat cu viata? Stiu ca se castiga bine, dar mai stiu si ca au murit o multime de romani fara motiv.
Avand 10 clase te duci la sediul armatei si acolo iti fac niste probe sa te vada daca esti apt pentru a deveni soldat iar acolo te ghidezi la ce vrei sa te bagi www.mapn.ro
Pai nu prea is certat cu viata dar de cand ma stiu pe lumea asta numai de arme am fost incojurat si e o pasiune, o boala, un exces de care sunt dependent si vreau cu adevarat sa urmez o cariera militara!
Haha,si la mine e la fel
In primul rand trebuie sa intri la un liceu cu profil militar, dupa aceea daca ai rezultate bune intri la o facultate din Cluj ori Bucuresti dupa aceea te inscrii la trupele speciale ale romaniei:
conditii de recrutare:-sa porti stema unitatii pentru ca faci parte dintr-un colectiv FUNDA?:*
-minim rang lieutenant(vrem sa vedem daca te preocupa cariera militara)
-minim skill 4(sa ai suficient salar sa-ti iei arme)
-sa ai un program asa incat sa poti lupta organizat la ordinele comandantului
-sa stii sa iti respecti colegii si sa-i ajuti daca este cazul
Nu te supara dar raspunsul tau e complet eronat...eu am facut liceul militar si acum sunt la fac. de marina militara si as vrea sa stii ca nu este o conditie sa faci liceul militar...
trebuie sa treci doar niste probe....care le gasesti ptfiecare unitate in parte (GNForce, parasutisti, vanatori de munte ..etc.) si sfaturile finale sunt...
Sunt militar de 7 ani dar vreau sa schimb ceva de asta vreau sa ma inscriu la forte speciale consider ca alti au nevoie de ajutoru meu de un militar profesionist