Daca vrei sa ai un venit sigur iti pot face un card de fidelizare pentru magazine carrefour, domo, leonardo si ai 1% din cumparaturi tu daca faci la cineva cardul ai din cumparaturile lui 0, 5% persoana aia daca face si ea iar ai 0, 5% si tot asa tot ce trebui sa faca cumparaturi de la magazine :) iti las un link pe youtube sa te uiti si daca esti hotarat imi dai un mesaj privat http://www.youtube.com/watch?v=KSpUO8rT9n4
Fiint in liceu poti fi reprezentant Oriflame se castiga bine, eu inscriu reprezentanti e-mail ln_anamaria@yahoo.com
Hm...cam greu in timpul scolii, doar daca iti gasesti ceva de lucru part time ca agent de vanzari la tot felul de firme. Eu stiu ca se fac recrutari la firma RDS, RCS ca agent de teren. Poti sa inchei contractul cu ei pentru minim 2 ore pe zi si poti sa lipsesti in zilele in care apare ceva neprevazut, doar ca apoi zilele urmatoare trebuie sa recuperezi. Sau intereseaza-te de ofertele de lucru acasa. Nu stiu daca mai sunt oferte, dar acum cativa ani erau...
Salut
In primul rand daca esti fata este foarte simplu sa faci banii: daca dispui de un pc, net si o camera web atunci este si mai simplu! Adica te angajezi la o firma de video-chat aici ai id contactvideochat si vb cu ei dar sa stii ca sunt de treaba! Daca esti baiat cauta pe net fete proaste care iti dau banii ca sa vi la ele dar sa fie din departare! Din propria experienta cu fetele proaste!
Vrei sa si mergi la scoala si sa vina banii? Daca da e simplu... cauta niste site-uri care sa stai online pe el si sa faci bani... bafta