Haha ori bani, ori sa te culci cu cine trebuie, daca esti fata (ma rog.pana la urma si baiat, de ce nu ), ori sa cauti cumva sa faci ceva inedit, care implica sex, si sa ajungi in Libertatea. De acolo, drumul spre 'succes' este sigur dar de ce ai vrea sa ajungi vedeta?
CE FEL DE VEDETA? ITI TREBUIE BANI! MULTI BANI! DACA AI BANI TE STIU TOTI DECI ESTI VEDETA!
Asta depinde si ce vedeta? Iti trebuie in primul rand talent, vointa, foarte multa munca si bani.Bafta.
Pai nu stiu ca asta vreau si eu sa ajung o vedeta am doar 11 ani dar cantt de la varsta de 5 ani si imi doresc mult sa ajung o vedeta ma numaesc iuzic georgiana-isabella sunt din romania loc dorohoi judet botosani si va rog daca cine ma poate ajuta sa ajung cine vreau eu sa intre pe adresa mea de mssiuzicgeorgiana) VA ROG SA MA ANUNTATI
Pai trebuie sa mergi la un producator tv sa dai o proba daca ai trecut-o si esti acmis esti o vedeta... cel mai usor ajungi vedeta la acasa tv cam asa a ajund si adela popescu vadet dal ce iti trebuie:bani talent si mai ales vointa pantru ca o stiu din propria experienta sper sa ajungeti si voi vedete. bafta
Buna ma numesc Daiana si as vrea enorm sa ajung vedeta. Dar va spun ca e greu si nu mai aveti intimitate aveti fani dar sunt persoane rele care iti pot face rau! Daca faci greseli in viata stii ca esti rasplatit acolo sus! Stiu pe cineva care va poate face vedeta de exemplu sa canti la chitara si de acolo poti sa faci ce spun ceei de acolo asa poti deveni vedeta! Numarul de acolo este:0744550706 Sunt o fata de 12ani si eu as vrea sa devin vedeta! incercati nu va mint sper ca aveti incredere si va spun ca sa nu faceti ceva gresit ca viata vesnica nu o veti avea! doar daca sunt mici greseli ca tot omul atunci o veti avea! dar Dumnezeu alege asta!
Si eu am talent la cantat de mica de la
varsta de 4 ani jumatate 5 ani cam asa.Si nu stiu ce a fac am mai lasat mesaje si pe alt site.Va rog sa ma ajutati.O sa dau auditi la pentru. rol la disney sa vad cum.Si o sa merg la un profesor.Am multe sanse cred ca o sa ma mut in Anglia eu.O sa va iubesc cand o sa devin vedeta.pup pentru toti! Si id meu este denisa_monalisa@yahoo.com. Ziceti la lume de talentul meu si nr meu de telefon este 0754958203. pup! bye-bye!
Mai frate acum toate fetele de 12 ani vor sa fie vedete eventual hai sa ii luam si pe aia de la grupa pregatitoare si hai sa ne facem formatie
Mai fratilor majoritatea rasp este cu "bani" nu iti trebuie bani ci talent ...aflati talntul care preseupun k este ascun si tu nu il gasesti. gandeste si bine ce fel de vedeta vrei sa fii...sa fii popular prima oara incepe cu intrarea la un concurs, 9 lei este acum la mine in oras.acest concurs este sustinut de stela popescu aceasta dupa ce va realiza k esti pregatit/a v-a organiza o preselectie de scurt metraj, seriate TV, telenovele sau comedii din astea devii vedeta un iti trebuiesc bani
anonim_4396 întreabă:
Toni1p000 întreabă: