| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot sa fiu propriul meu vindecător iar apoi vindecandu-ma pe mine sa incep sa vindec și pe alții?
Eu am depresie,anxietate.
Vreau sa fiu un vindecător, asta e visul meu dar mai întâi trebuie sa fiu propriul meu vindecator prin autodidactie/autodidacticism.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Invata legea atractiei sa te poti vindeca de boala negativitatii, multi o sa-ti zica ca nu merge si e o tampenie dar mie mi-a mers, am ajuns bogat cu un servici perfect, un viitor, femei, bani - lux tot ce se poate. Trebe doar sa vrei sa aplici teoria optimismului

2 răspunsuri:
| xXVranceaXx a răspuns:

Ești sigur că ai depresie și anxietate? Ai fost la un psiholog? Sau ai luat acești termeni medicali direct fără consultare?
Lăsând asta la o parte, ar trebui să citești niște cărți despre dezvoltare personală.
Aș recomanda cu maximă atenție, filmele și serialele pozitive.
Mai vorbește cu rudele și părinții, încearcă să faci niște argumente pro și contra ca să vezi ce ar putea să te ajute în viitorul apropiat.
Încearcă să mănânci sănătos, nu dulce excesiv
Gândește pozitiv, încearcă să te uiți la documentare cu animale
Per total: încearcă să ai grijă de tine în primul rând, sănătatea ta e la doi pași de prăpastie și oricând poate să se termine viața ta nefericit. Combatere cât mai ușoară!

| Anndreearalucaaa a răspuns:

In primul rand, invata sa ai incredere in tine, sa te iubesti, apoi sa inveti sa ti iubesti defectele, invata ca viata e frumoasa si merita traita..fiecare om trece prin greutati, dar trece peste. uita te in fiecare zi in oglinda si spune ti ca esti frumos. nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te judece, tu esti tu si atat