Daca tu crezi ca comportamanetul lui fata de tine este bun nu il uita dar dupa parerea mea are un comportament foarte urat cu tine. Daca vrei sa il uiti, nu te mai gandi la el incearca sa te gandesti la altcineva. Daca il vezi nu fi nesimtita spune-i Serus si mergi inainte nu te uita dupa el. Cand esti in grup cu el comportate ca un prieten bun cu el pentru ca te injura nu trebuie sa faci si tu la fel... Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai.ar cam trebui sa uiti repede de el.nu e de tine gandeste-te numai la defektele lui. poate te ajuta
Succes!
@AnNelise nu toti turci sunt cum spui tu asa ca nu iti mai bate tu joc de ei cum vrei ca am niste prieteni turci si sunt mai destepti si mai buni la suflet ca multi dintre noi dovada esti tu ca faci rasism. Ma rog ca sa fiu in topinc ar trebui sa nu il bagi in seama cand te injura si o sa se plictiseasca si te va lasa
Am si eu un specimen in clasa numai ca la mine e putin invers adica nu ma injura ci pot sa spun ca eu il "injur" [nu, nu o fac dar eu ma iau de el] ma rog. Incearca sa il eviti si o sa fie greu pentru ca mai e si turc si turcii sunt ca scaiu`. Poti spune prietenilor tau ca daca mai vine si el nu mai iesi...nu cred ca va merge asta ca tot tu iesi in pierdere. Cel mai bine ar fi sa il eviti, ignori si daca te injura nu-l baga in seama. Ii poti raspunde cu aceeasi moneda dar daca te enervezi pierzi din start. Ai grija! Si sa nu va luati la bataie pentru ca s`ar putea inpampla, sti cum sunt turcii . Deci eu zic sa il ignori. Ar fi cel mai bine Si ignoranta doare mai mult decat orice cuvant. Si gandeste`te ca poti sa il uiti pentru ca e un derbedeu crescut de...mai stiu eu ce. Asa pare din descrierile tale Deci ignora`l
Sau poate primesti un sfat mai bun de la un baiat