| VladdNaruto a întrebat:

Cum pot sa invat sa tund cat mai usor ca sa pot sa-mi deschid o frizerie. Site-uri de a invata cat mai usor sau chiar sfaturi! >= fuundalove struck

Răspuns Câştigător
| taviyamato a răspuns:

Salut! in primul rand fa un curs, dupa aia angajeazate si pune pasiune in ceea ce faci, lucreaza cativa ani la o frizerie, fa un curs de hair stylist, sa fi foarte bun si dupa aia vei fi plin de bani, e mai usor decat sa faci o facultate, oricum fii pregatit pentru cersetorii de la stat care iti vor bate la use big grin

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Obligatoriu trebuie să ai calificare în domeniu!
Deci, ai nevoie de un curs de specialitate!
Pa, pa.

| popovici99 a răspuns:

Buna ziua, pentru a-ti deschide o frizerie din punct de vedere legal iti trebuie neaparat un certificat de calificare pentru aceasta meserie. Daca vrei o scoala buna nu te duce la cele gratuite prin fonduri europene pentru ca nu o sa inveti nimic, profesorii sunt foarte sictiriti si fara chef de munca, cel mai bine du-te la centre de formare profesionala autorizate pentru ca acolo lucrurile stau ceva mai bine, cel putin eu am facut un curs complet de frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist la 800 lei si m-am si angajat la salon pana sa termin cursul pentru ca am fost motivat, incurajat si sustinut de formatorii de la scoala respectiva. Recomand cu caldura scoala Formare Plus din Bucuresti pentru ca decat daca nu vrei nu inveti la ei, profesorii sunt de nota 2000, dar cel mai bine intrati voi pe site-ul lor si va convingeti www.cursuricalificare.com.