Buna! Incerc sa-ti dau un sfat, depinde de tine adica varsta ar putea fii un impediment, dar poate tu arati mai matura si asta e o optiune poate l-ai cucerit prin ceva ce ai tu si el a vazut acel ceva find mai special.Insa mai e ceva poate el te vede ca o amica si atat, iar tu ai interpretat alceva.Eu sincer iti spun sa vorbesti cu el sa-ti explice daca poate fii ceva intre voi sau nu, iar daca are prietena e mai bine sa stai deoparte nu e bine sa te bagi, chiar daca vei "suferii" iti vei da seama ca ai facut bine.Si ca sa-l poti uita incearca sa te ocupi de diferite activitati si asa o sa fii mult prea ocupata ca sa-ti aduci aminte de el de repetate ori! Iti doresc sa rezolvi "problema" asta! Succes mai departe! Sper ca te-am ajutat!
ESTI CEA MAI MAREA PROASTA, km plw sa il uiti pe ala?
il uiti si gata ba sunteti varza praf distruuuuuuuuuuse
Iti dau un sfat uita-l:d iesi si tu la distractie si o sa gasesti altul:p
nu se incheie lumea cu el esti inca micuta:p
funda:d si bafta
Metoda:Nu-l mai baga in seama.
Motivul: E un prieten cam rau de gura.
Problemaoate si-a gasit pe alta acum ca a uitat de tine.
Solutia:Gaseste-ti altul.
Intrebareae ce?
Raspuns:Sunt atatia baieti, nu singur pe lume.
Cauza:Varsta.(el- 19 tu -13)
Recompensa:o fundita pentru mine de la tine
Nu esti cam mica de iubiti la 13 ani?
Si oricum Pana mea ce crezi uh ca vreau unu de 19 ani de la uh...eu nu cred ca vrea doar plimbari[Gandeste]! Nu o lua in nume de rau
Florin te considera un copilas totul a fost o abureala... gandeste-te la altu
Buna! In primul rand ai multe greseli de ortografie, de exprimare (sper ca nu te-am jignit) si dupa aceea gandeste-te la baieti! Sincer acum...Ai facut romana cu femeia de serviciu? Deci...
Uite cum il poti uita: citeste o carte foarte interesanta, iesi in parc, practica un sport, iesi cu prietenele! Cam atat... Sper ca te-am ajutat!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: