Depinde ce stii sa faci: sa canti (casa de discuri, concursuri gen megastar), sa fii frumoasa (modelling), sa joci teatru (ATF). Nimic din toate acestea- DDTV.
Reteta succesului daca esti fata: te imbraci si tu cat mai sumar (de fapt, corect ar trebui sa zic "te dezbraci cat mai mult" ), si te duci intr-un club cu cat mai multe fite posibile... daca esti baiat, e mai complicat...nu iti ramane decat sa te urci pe un bloc si sa ameninti ca te arunci daca nu vine televiziunea...altfel nu ai nici o sansa
Cu relatii(in ziua de azi)...nu prea se pune pret pe calitati...sau sa ceri ajutorul parintilor sa te indrume si sa te sustina in ceea ce vrei sa faci.
Depinde de ce vedeta anume vrei sa ajungi. Sunt pline televiziunile QTV-iste (OTV, Antene...) de vedete gen Sexi Braileanca, Tolea Magda, Nikita si multe altele.
In primul rand trebuie sa te hotarasti in ce domeniu vrei sa devii vedeta. In fizica atomica? In muzica populara? In patinaj artistic? Vezi tu, in unele domenii este mai simplu, in altele mai complicat.
Daca nu excelezi in niciun domeniu dar tii neaparat sa devii vedeta, poti deveni cel mult o "vedeta" patetica gen Nikita sau alte specimene.
Cauti unul cu bani si nevasta si te duci pe la tv sa spui povestea voasta de drasgoste, niciodata nu da gres
Ushor iti iei un kg de miere si unu de pene te dai cu mierea si peurma te arunci in pene, peurma te duci la o televiziune cand transmite cv in direct de preferinta filmele horror bati toti gardieni sau daca esti femeie ai alta posibilitate peurma intri inauntru si incepi sa fredonezi un **** de a lu parizer sau de a lu puta dar cu mare atentie sa nu speri personajele care joaca acolo tine minte ei sunt personaje deghizate nu ca tine, dupa ce tot publicu face infart te duci in cimitir si incepi sa speri oameni dupa ce esti sigur ca au murit vreo 20 30 de babe te plimbi pe strazi strigand "nu va speriati am venit cu gand de pace" si cu 2 lanterne in maini, peurma te duci intr-un club urci pe scena si incepi sa dai din mainile pe care oricum le ai ocupate cu furnicile care au venit dupa miere dupa ce tot clubu este mort plecti spre aeroport iar iei 2 lanterne si incepi sa ghidezi avioanele dupa ce esti sigur/a ca nu a mai ramas nimic te duci acasa si astepti stirile de la ora 7 cum ca extraterestri ataca bine ca o sa se scoata povesti ca ai spart nu stiu ce magazin de jucari si ca ai zburat in timp ce fumezi nu-i da importanta asa e in showbizz succes
In ziua de astazi e foarte greu sa ajungi vedeta deoarece trebuie sa te pricepi la ceva.Ca de exemplu eu ma pricep foarte bine sa cant si mi-as dori din suflet sa ajung vedeta, si inca sper ca intr-o zi norocul va fi de partea mea si voi avea ocazia de a-mi indeplini acest vis.
Cel mai mare vis al meu este sa ajung un star, si nu orilunde ci la hollywood! vreau si cantareata dar si actrita, iar dupa aceea dupa ceva timp si dizainer vestimentar. voce eu zic ca am si de asemenea si prietenele mele, in teatru am talent, ce sa mai... iar eu mai sunt si la liceul de muzica''dinu lipatti''la pian.asta din clasa intai, deoarece de la varsta de 3 ani am fost data la''palatul copiilor''la balet, tetru, tot felul de dansuri si la mai multe coruri unul dintre ele este''meloritm''. si sa nu uitam ca am facut timp de 3 luni modelling.ma rog am timp pentru a ajunge un star ca am 12 ani dar as vrea cat mai repede posibil. eu zic ca pentru a ajunge un star iti trebuie:talent, ambitie de fier, multa munca si sa nu uitam ca trebuie sa faci multe compromisuri, dar eu sunt obisnuita sa fac compromisuri deuarece din cauza ca am mers la palat si ca am fost data la liceu de muzica nu am avut copiilarie, mereu fiind la repetitii. oricum eu sper ca voi ajunge undeva foarte sus... undeva in istoria muzicii si a cinematografiei.
Toni1p000 întreabă: