Cel mai bine este sa dormi suficient noaptea, sa nu consumi alcool in afara weekend-ului si sa mananci dimineata de preferat cereale cu lapte sau paine cu lapte, iar la pranz, la serviciu, ceva usor: o salata, un iaurt cu biscuiti, fructe.
Odihna mai multa si eventual vitamine.Acestea pot fi din salate, legume, fructe...
Te duci sa lucrezi in spania sau italia.
Acolo toata lumea face "sista" de dupa masa, de aprox. 3-4 ore, cu- si dupa masa de pranz.
Buna,
Cred ca am o solutie pentru tine...
Atat eu cat si sotul meu sufeream de aceasta oboseala si somnolenta in jurul orea 16.00 dupa amiaza... Din noiembrie 2008 luam niste suplimente alimentare care ne ajuta sa scapam de aceasta oboseala... Daca doresti informatii imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com
Astept sa-mi scrii.
Daniela
Bea o cafea, nu foarte tare; asigura-te ca ca spatiul in care te afli e suficient de aerisit; fa o mica pauza in care sa faci cativa pasi, sa te aerisesti, fa cateva miscari de gimnastica, te speli pe fata cu apa rece...ar trebui sa te dezmorteasca! Daca nu bei cafea, incearca un ceai verde, eventual rece, eventual cu gheata.
99% lucrezi la birou. Daca nu poti sa faci miscari sau sa faci o plimbare e rau. Evita prajeli, grasimi...