anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa raman motivat si inspirat?
Am mai multe proiecte - personale si profesionale - la care lucrez in acelasi timp, dar de la o vreme incoace, nu stiu... am stagnat.
M-am blocat.
Eu lucrez intr-un domeniu creativ, si anume web design, si de obicei nu am probleme cu inspiratia, motivatia si creativitatea, am destule! Dar in ultimele cateva saptamani, parca mi s-a golit rezervorul! Din cauza orarului incarcat la facultate si la lucru, nu mai apuc sa am timp liber decat vreo ora pe zi, cam asa. Si chiar si atunci, cand as putea sa lucrez, sa avansez la un design, sau la un program, ceva, nu ma simt in stare! stau si ma uit la monitor, ma misc incet, si prefer de 100 de ori sa ma uit la un episod dintr-un serial! Asta nu mi s-a mai intamplat vreodata! de obicei consider pierderea de timp asa fara rost o prostie, dar acum nu prea mai pot face altceva!
Ce pot sa fac sa ma apuc de lucru, sa fiu din nou motivat, inspirat, sa reusesc sa profit la maxim de timpul, si asa foarte putin, care imi ramane cand ajung acasa?

Mersi anticipat pentru raspunsuri! happy

Răspuns Câştigător
| AlwaysMe a răspuns:

Poate a aparut brusc vreo problema care ti da batai de cap si din cauza asta nu te mai gandesti la altele. + Prea multe pe cap...trebuia sa te astepti ca de la un timp o sa cedezi.Mai fa o pauza mai redu din ele pana iti reintrii in ritm.Nu poate nimeni sa iti readuca inspiratia in afara de tine.Ai incredere in tine si fa-ti putin mai mult timp liber

| rocketguy3321 a răspuns (pentru AlwaysMe):

Mersi mult! Si eu ma gandeam cam la acelasi lucru... plus ca in ultima vreme programul mi-a fost mai mult decat incarcat! Abia astept vacanta de vara, sa mai respir putin! happy

| AlwaysMe a răspuns (pentru rocketguy3321):

Cu placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta si nu uita ca timp exista pentru orice numa sa stii cum sa il planifici happy

3 răspunsuri:
| mihaicrstian a răspuns:

Poti incerca sa iei niste vitamine ex:vitamax, spirulina si apoi sa mai schimbi domeniul de interes daca stai toata ziua in fata calculatorului sa incerci ceva gradinarit spre exemplu sunt proiecte de gradinarit indoor uite aici un proiect pe care eu o sa-l fac http://www.youtube.com/watch?v=J9icscTmVFM inainte de el mi-am facut o ferma de rame de la care sa colectez worm tee pentru sistemul hidrofonic.