Daca vrei sa te sinucizi, sau sa te mutilezi pe viata, sau daca vrei sa-i omori (si) pe altii, sau, de asemenea sa ii bagi in spital..., se rezolva repede daca ai bani... Ii dai cui trebuie si gata... ai permis! Dar, gandeste-te, e bine asa? Mai bine invata sa conduci, invata legislatia, nu ai cum sa nu iei daca te pregatesti foarte bine! Gandeste-te, e viata ta in joc! Mor, din pacate, si oameni cu experienta la volan... Nu te gandi la cat de bine dai intr-o masina..., da, e frumos, ( si eu am permis, pe care, apropos l-am luat "din prima", cum zici tu, insa am invatat de mi-au sarit capacele!) dar trebuie sa inveti sa conduci, sa stii regulile de circulatie...si, mai ales sa fii cu ochii in patru la unii care isi "iau permisul de conducere din prima"... (intelegi tu aluzia subtila...) Invata! Mult succes!
Bai da voi credetii ca trebuie tot invatat daca inveti si nu sti sa conduci pai atunci *** e vorba sa mutilezi pe cineva e foarte mult de invatat si primul rand ce *** ma intereseaza prim ajutor sau mechanica da m-am facut doctor si mecanic pisam.as pe ea de ccarte mai ales daca nu esti un tokilar prost cum sa inveti atat daca nu ai invatat un sekol cand u invatai in ore eu savuram o timisoreana ... daca vrei si virgule pe forumuri si liniutze essti prost ce *** ma incalzeste sa scriu explicit castig ce va? asa ca sugii acadeaua
Daca vrei sa ai permis de conducere ar fi cazul sa pui mana sa citesti cartea de 3-4 ori si dupa daca ai internet acasa intri si iti faci o adresa si faci chestionare ca la politie, si daca faci acasa 25-26 abia atunci te duci si dai examenul...si iti zic eu ca o sa-l iei
adresa de chestionare ca la politie este www.drpciv.com
Sal.eu am picat orasul prima data peste 2 zile urmeaza sa dau a2a oara. dupa parerea mea cel mai nasol lucru ( la mine in ploiesti) e faptul ca strazile nu sunt marcate absolut deloccccc. abia daca se mai vad marcajeleeee care la o incadrare intr-o intersectie. te ajuta destul de mult.sa mentii banda.sau pe sensul unic.in caz ca nu ai observat indicatorul, daca ar fi fost marcat corespunzator tiai fi dat seama dupa marcajele de pe asflat. Mi separe o mare problema mai ales daca nu cunosti prea bine zona.
Toni1p000 întreabă: