anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iau permisul de conducere din prima?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Daca vrei sa te sinucizi, sau sa te mutilezi pe viata, sau daca vrei sa-i omori (si) pe altii, sau, de asemenea sa ii bagi in spital..., se rezolva repede daca ai bani... Ii dai cui trebuie si gata... ai permis! Dar, gandeste-te, e bine asa? Mai bine invata sa conduci, invata legislatia, nu ai cum sa nu iei daca te pregatesti foarte bine! Gandeste-te, e viata ta in joc! Mor, din pacate, si oameni cu experienta la volan... Nu te gandi la cat de bine dai intr-o masina..., da, e frumos, ( si eu am permis, pe care, apropos l-am luat "din prima", cum zici tu, insa am invatat de mi-au sarit capacele!) dar trebuie sa inveti sa conduci, sa stii regulile de circulatie...si, mai ales sa fii cu ochii in patru la unii care isi "iau permisul de conducere din prima"... (intelegi tu aluzia subtila...) Invata! Mult succes!

116 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De pe ce carti sa invat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca sa inveti mult cum spun alti de mai sus e pentru tarani care nu stiu ca ne aflam in anul 2009

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa iau permisul din prima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu inveti nu iei nimic ...asa am facut si eu tot ma chinui si tot de geaba, am zis ca daca nul iau nici luna asta ma las pagubas... asta e ee e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu grija si cu atentie *** ca eu am dat de 4 ori si nu am luat e cam greu anul asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal! si eu am dat de 2ori si nu am luat... ce sa fac? nu pot sa stau sa invat... fac cateva chestionare si mi sa ia...sadsad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La sala inveti si la oras cu many altfel nu ieihee heehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar invatand poti sa iei permisul, altfel nu se poate, nu este ca la scoala ca sa poti copia este putin m-ai greu dar sper sa-l ieibig grin succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am citit cartea de vreo 3 ori si am facut de vreo 2 ore intrebarile+ multe chestionare st na am luat!
asta-i viata
o sa iau data viitoare
...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invata ca il ieiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa invat mai bine din carte cam ce ar cade la examen

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inveti si il ieiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut scoala de soferii, conduk foarte foarte bine, fac chestionare acasa... si iau 23-25 nikiodata mai potin, e cand ajung in sala de examinare, nu pot sa iau mai mult de 15, ce pot sa fac hElP mE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am carnet fara sa fac nimic,,,, am un frate geamanlaughing) si merge sa conduc fara el are carnetlaughing) adica si eulaughing)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invata daca vrei permis daca nu stai si dai la laba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa dai banilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa ai si noroc... eu am luat sala din prima si am picat orasu...depinde totul de ce inveti si cel mai important pentru sala face-ti chestionare pe drpciv.ro este un site exact ca la sala 100% cu aceleasi intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A da şpagă sau nu, aceasta-i întrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai da voi credetii ca trebuie tot invatat daca inveti si nu sti sa conduci pai atunci *** e vorba sa mutilezi pe cineva e foarte mult de invatat si primul rand ce *** ma intereseaza prim ajutor sau mechanica da m-am facut doctor si mecanic laughing pisam.as pe ea de ccarte mai ales daca nu esti un tokilar prost cum sa inveti atat daca nu ai invatat un sekol cand u invatai in ore eu savuram o timisoreana laughing... daca vrei si virgule pe forumuri si liniutze essti prost ce *** ma incalzeste sa scriu explicit castig ce va? asa ca sugii acadeaua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai frate nu im intra nimic in cap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate, din ce carte sa invat? am dat de 3ori pana acum, am facut cartea de inca 10ori, nu s a nimerit nici macar o intrebare din ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa ai permis de conducere ar fi cazul sa pui mana sa citesti cartea de 3-4 ori si dupa daca ai internet acasa intri si iti faci o adresa si faci chestionare ca la politie, si daca faci acasa 25-26 abia atunci te duci si dai examenul...si iti zic eu ca o sa-l iei
adresa de chestionare ca la politie este www.drpciv.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal.eu am picat orasul prima data peste 2 zile urmeaza sa dau a2a oara. dupa parerea mea cel mai nasol lucru ( la mine in ploiesti) e faptul ca strazile nu sunt marcate absolut deloccccc. abia daca se mai vad marcajeleeee care la o incadrare intr-o intersectie. te ajuta destul de mult.sa mentii banda.sau pe sensul unic.in caz ca nu ai observat indicatorul, daca ar fi fost marcat corespunzator tiai fi dat seama dupa marcajele de pe asflat. Mi separe o mare problema mai ales daca nu cunosti prea bine zona.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa invat ce carte pentru permis auto

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine...deci cum era cu invatatu?laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Permis auto

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu bani