anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii spun mamei ca vreau sa port sutien? Nu am intrebat-o pana acum dar cred ca nu mar lasa, vreau sa stiu parerea voastra?

10 răspunsuri:
| anad a răspuns:

De de sa nu te lase? Ii spui ca ti-e jena sa umbli fara sutien, mai ales cu bluza sau tricou acum ca vine vara.(daca sunt mari spui ca nu vrei sa se vada asa mari, daca sunt mici ca iti e rusine ca nu ai sani)

| shalimar a răspuns:

Primul sutien mi l-am cumparat eu. n-am avut nevoie de acordul mamei.si nu a spus absolut nimic.parerea ta e ca nu te-ar lasa.de unde ai ajuns la aceasta concluzie? discuta cu mama ta si explica-i de ce vrei un sutien:pentru ca te simti jenata ca s-ar putea vedea ceva prin bluzita, ca nu stau la locul lor si flutura in toate partile cand alergi.motive pot fi multe, dar nu e un motiv faptul ca sunt prea mici si vrei unul cu bureti sa para mai mari.sau vrei un push up de la o varsta prea frageda. ahh si eu mi-am permis sa imi cumpar un sutien de una singura pentru ca erau prea mari si nu doar colegii observau, dar si colegele se mirau, iar mama era mai tot timpul la munca.

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Sincera sa fiu eu nu am intrebat-o si mi-am cumparat unu cand ea era la servici, cand a venit i l-am aratat si a spus ca e foarte frumos si mi-a spus ca am gusturi bune si daca ma simt comod in el imi mai cumpara vreo doua-trei de acest fellaughingdupa o saptamana mi-a mai adus 3 asa cum a promislove struck spune-i ca vrei si tu sa porti ca deja iti cam flutura prin vant laughingsi bineinteles ca daca e detreaba mama ta va zice cu siguranta da big grin daca zice nu dupa ceva timp strange bani si o sa iti iei unul singurica dar vezi sa ti se potriveasca tongue fara jena ca este ceva normal.Bafta la alegerea sutienuluibig grin

| Johanna_9281 a răspuns:

Depinde cati ani ai.eu de la 12 ani am inceput sa port... spune-i mamei ca ai nevoie, ca esti mare si ca toate colegele au.big grin

| Incubus a răspuns:

Poate nu ai nevoie inca, sau nu exista marimi asa mici(te-ai gandit pana acum la asta sau vrei sa folosesti 2 tone de bureti )iar daca ai nevoie nu vad care e problema (de ce sa-ti interzica?)

| AnnDaTv a răspuns:

Nu mi se par incomode.Am 12 ani. Port de la 11 (Dar nu mereu, cateodata la scoala).Fa asa :
-du-te cu maicata la cumparaturi si treci pe langa raionul de sutiene si zii eu cand as putea sa port?
-Daca ai o mama stricta va face o scuza ca e prea scump sau iti va lua fara burete.
Daca ai o bunica mai cool ia si pe ea la cumparaturi si sigur o va convinge pe maicata sa iti ia cu burete.La mine a mers love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasi intrebare mi-o pun si eu zi de zi sa port dar cum sa-i zic mamei crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am aceiasi problema

| claudiea79 a răspuns:

Trebuie sa porti sutien de mica sa te obisnuieste cu el de la 14 sau 15 ani. mama mi-a cumpart abia la 20 de ani si nu m-am obisnuit cu rl acum la 30 de ani nu mai port nu ma obisnuiesc cu ele sint incomede. cu cit mai repede cu atit mai bine

| alejinxique a răspuns:

De ce nu te-ar lasa? Stie multe cu siguranta. Eu zic sa ii ceri ajutorul. Daca nu e de acord uite o solutie: intra pe link http://www.85b.org/bra_calc.php si masoara-te conform site-ului si iti va spune ce marime porti. Apoi du-te la shopping si probeaza marimea indicata. Vezi sa nu iti fie stramt/larg/incomod, sa se aseze bine. Uita-te si la material. Mult noroc!