Intai te duci urgent la librarie (sau biblioteca!)si cauti o carte de3spre tratarea timiditatii! Apoi, e f. important sa fii mereu atent, civilizat, curat si ingrijit, in primul rand! Fugi si ia cartea! Succes! daca ai si alte probleme, suntem aici!
Nu ar trebui sa iti fie rusine.nu esti singurul care ar avea o prietena. daca crezi ca nu esti pregatit sa ai o prietena. poti sa mai astepti putin.
Pai treci peste rusine, nu o baga in seama! ferchezuieste-te, cere-i frateleui tau mai mare (var, vecin, prieten)bani de buzunar si cumpara o floare dupa care inviti fata la un suc, sigur vei avea nevoie de ceva lichide pentru ca o sa ti se usuce gatul de emotie, las-o pe ea sa vorbeasca tot timpul si tu aproba din cand in cand si nu uita sa bei cate o gura de suc din cand in cand, altfel v-a crede ca esti stana de piatra, cand o conduci la usa blocului nu forta nota...sarut-o pe obraz, restul lasa-l pentru data viitoare. succes!
Hmm...la 13 ani e un moft, dar daca vrei sa fi cool si sa ai o prietena trebuie sa scapi de rusine si sa ii spui ce simti, daca simti ceva, bafta
Daca te duci la ea si ii spui te iubesc ea no sa te creada daca le spui prietenelor ei ele ii vor spune si atunci ea se va supara foc si para si nu va mai vorbi niciodata cu tine eu am patit chestia asta si este foarte dureros pentru un baiat sa fie respins de catre o fata si daca ea este indragostit de altu este si mai rau pentru ca atunci chiar no sa te mai vrea
Eu vreau sa va intreb ceva mie nu mi-e rusine i-am zis dar acum de curand e un baiat la mine in clasa si minte de ingheata apele ca cica eu am injurat-o si acum e suparata pe mine dar ma iertat(de parca ar fi adevarat si nu stiu acum cum sa procedez sa o fac sa nu mai fie asa suparata ajutati-ma si pe mine dati add la id meu de mess dj_pantera_no1 si vb acolo accept orice raspuns bun sau rau poate imi da o idee pentru viitor mersi all
Dacaa iti place o fata de exemplu din clasa mai intai vb cu ea ca un amik lasi ceva timp sa treca si atuci cind crezi ca e momentu potrivit is pui dacaa vrea sa fie cu tine simplu pana aici 'dar dacaa nu vrea, si o sa te refuze iti iei gandu de la ea si incerci altceva sunt ogramada fete in lume.Si nu uitati fetele sunt mai multe ca baieti asa ca un baiat are sanse cu fro 10 fete acum depinde cite de frumoase sau urate suntD:.
Daca iti place de o fata de exemplu din clasa de la tine si ti-e rusine sa ii zici daca vrea sa fie cu tine incerci mai intai sa vb cu ea ca un amic lasi ceva timp sa treaca si cand crezi ca e momentul potrivit o sa spui cuvantul magic, daca vrea sa fie cu tine daca vrea e bine da daca nu vrea se poate intampla si asta. Ce faci?
O sa faci in urmatoru fel mai incerci odata, iar daca nu te place asta e o sa gasesti pe altcineva pe placu tau, doar stii ca pe pamant sunt mai mute fete decat baiteti normal un baiat normal nici frumos nici urat are sanse cu 10 fete, iti dai seama ca daca esti fotomodel sau stiu eu fr-un cantaret poti face si mai multe dar daca erai nu cred ca mai avea nevoie de sfatu meu dar fa cum ti-am spus si ai incredere in tine. Asta e tot nu e greu nu?
Invatati si cind o sa fiti bogati oameni de afaceri o sa vina fetele calumea asa ca asta e marele secret nu pierdeti timpu si invatati la scoala bineinteles. Succes!
Daca iti place de o fata de exemplu din clasa de la tine si ti-e rusine sa ii zici daca vrea sa fie cu tine incerci mai intai sa vb cu ea ca un amic lasi ceva timp sa treaca si cand crezi ca e momentul potrivit o sa spui cuvantul magic,daca vrea sa fie cu tine daca vrea e bn da daca nu vrea se poate intampla si asta .Ce faci?
O sa faci in urmatoru fel mai incerci odata ,iar daca nu te place asta e o sa gasesti pe altcineva pe placu tau ,doar stii ca pe pamant sunt mai mute fete decat baiteti normal un baiat normal nici frumos nici urat are sanse cu 10 fete ,iti dai seama ca daca esti fotomodel sau stiu eu fr-un cantaret poti face si mai multe dar daca erai nu cred ca mai avea nevoie de sfatu meu dar fa cum ti-am spus si ai incredere in tine .Asta e tot nu e greu nu?
Invatati si cind o sa fiti bogati oameni de afaceri o sa vina fetele calumea asa ca asta e marele secret nu pierdeti timpu si invatati la scoala bineinteles. Succes!
Pai... daca esti obsedat de net ^^. fa-ti un hi5. si lasa-i comment-uri fetei de dragoste ceva de genu " :*:*:* ce sweet esti... "esti frumoasa rau "... si bagi si niste imagini de pe glitter-graphics cu inimioare sa vada ca tie chiar ati pasa de ea ... si dupa aia vorbesti cu ea pe mes... si o intrebi daca vrea sa fie cu tine. sau te intreaba ea daca o iubesti dupa ce a vazut comenturile alea... 0-0 : Ce am scris eu aici nu stiu daca functioneaza... dar incearca..
Spune ce simti si nu trebuie sa te dai peste cap daca nu merge asta e vine alta
E simplu spune ce simti va intelege daca si ei ii plasce de tine va veni sigur sa incerce
Bai frate, acum cateva saptamana m'a intrebat o fata pe mess daca imi place de ea, ca ii tot complimentam pozele de pe hi5, si pe ea. si eu ca un fraier si prost ce sunt am zis nu, dar ea stie ca imi place de ea. motivul pentru care am zis nu a fost pentru ca ea e foarte barfitoare .si afla toata scoala, nu mai puteam sa merg la scoala de rusine dupa'ia, dar ea stie ca imi place de ea. tuturor baietilor din cls le place de ea, nu stiu ce sa fac...
Unu in primurand trebuie sa ai putin de curaj trebuie sa o inviti la un suc la prajitura trebuie mereu sa fi respectos cu ia si a incepand sa stie ca esti respectos frumos si destem ia va incepe sa te placa dar un sfat nu o saruta la prima intalnire k si sa nu te pierzi cand vb cuia.
sorinaa0 întreabă: