anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti faci o prietena la 13 ani daca ti-e rusine

Răspuns Câştigător
| octavian a răspuns:

Cine nu incearca, nu bea sampanie!

130 răspunsuri:
| marywsbossxxx a răspuns:

Eu am postat comentariul de mai sus! credeti-ma! l-am postat cand nu aveam cont, apoi mi-am facut cont si nu mai merge sa-l sterg!

Aaaaaaaaaa!

| norbert_9360 a răspuns:

Daca nu incerci ramai singur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma confrut si eu cu rusinea asta.Am vb cu ea pe mess si am vb ceva vreme cu ea.Pana la urma mi-a zis daca imi place de ea.Eu i-am zis Da. Dupa i-am zis eu daca ii place de mine si a zis nu stiu. Poate sa imi spuna cineva ce inseamna asta?

Da! inseamna ca e indecisa, si acum depinde de tine ce faci duda!winking spune ca are ochi stralucitori, e frumoasa, draguta, inteligenta, etc.[chiar daca nu ii asa]
-ia "pune botu" din instinct!
da vezi sa nu pici tu in capcana! adica sa nu ii spui printesa! sau cuvinte de genu asta, ca accepta sa fie cu tine si pe urma isi bate joc de tine! te crede prostu eiwinking
-aveti grija, salut!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in primul rand sa ai bani si cu banii aceia iti iei marijuana o drogezi si dupa aceia... o intrebii daca vrea sa stea cu tine

| cornel a răspuns:

Daca nu incerci nu faci nimichee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa-ti spun dar tie iti este rusine(cel mai des)din cauza ca tie frica sa nu fi refuzat! sa nu iti fie frica ca daca te refuza cei asa mare lucru(adica na tia sfaramat inima...stiu cum e)...hai ca acum toti iubim si toti suntem refuzati! nu -ti fie rusine si daca tie rusine sa-i spui in fata spune-i-o pe mess sau dai buzz si te intreba"cei?"spui ca buzz inseamna ca o iubesti! sper sa te descurci! SUCCES! si sa nu uiti sa nu-ti fie fricawinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auziti relatiile la distanta merg?

Nu chiar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si fata aia are 12...si e foarte frumoasa. e de la mine din clasa, dar cand m am mai imprietenit cat de cat cu ea dupa a fost din ce in ce mai bine, a vrut sa ne plimbam pana la scoala, etc. si dupa am intrebat o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu, si am mai stat si dupa a zis ca arat urat dar. mie nu mi se pare si nici altora

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma poate ajuta cineva? Va rog orice sfat e bunbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma poate ajuta cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu ii spui daca vreii sa fii pretena meaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ea daca nu te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tre mai intai sa o faci sa te placa, ii arati calitatile tale si nu o bruschezi ca daca ii spui din prima ea o sa creada ca nu esti genul ei. ai grija si cu mofturile ei dar pana intr-un punct pentru ca daca ii faci toate poftele o sa te saraceasca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rog spune-mi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta pana la 18 sau 20 de ani bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu stiu il pui pe cel mai bun prieten al tau sa o intebe daca ar vrea sa fie cu tine. dar daca zice da nu te repezi din prima la ea las-o sa astepte o ora si numai atunci te bagi in seama cu eatonguebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Informeazate restul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Femeie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt in clasa a 7-ea si imi plk de una din a 6-ea. I-am zis odata ca-mi plk de ea, si a doua zi am vazut ca tot venea pe la cls mea, vene dupa mine, si am vazut-o odat singura da mi-a fost rusine s-o intreb dc vrea sa stea cu mine. CE SA FAC?

| FakeCN a răspuns:

Incearca nu mai sta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ii zici cati place de ea si ea zice nu ce inseamna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu imi faci prietena daca ea nu te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baieti nu lasati alte fete sa va creeze relatia ca nu va reusihappy ii ff naspa am patitstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Where is the love? intreab-o daca nu te place nare rostcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 13 ani si am o colega in clasa de care imi place si nu stiu cum sa ii spun dar problema e ca ei ii place de unul de 14 ani si nusi cum sa o fac sa se desparta de el si sa se bage cu mine va rog ajutati-ma! plz!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Com s-mi fac o prietena la 13 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bag pl in ea de ttreaba fata trabuia sa abrodez totu cu tupeu cvand aveam timp si acum eprea tarziu, mi-a furat "iubirea" vietii altu crying -.- dar viata merge inainte

Întrebări similare