anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti faci o prietena la 13 ani daca ti-e rusine

Răspuns Câştigător
| octavian a răspuns:

Cine nu incearca, nu bea sampanie!

130 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar ea daca nu te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tre mai intai sa o faci sa te placa, ii arati calitatile tale si nu o bruschezi ca daca ii spui din prima ea o sa creada ca nu esti genul ei. ai grija si cu mofturile ei dar pana intr-un punct pentru ca daca ii faci toate poftele o sa te saraceasca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rog spune-mi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta pana la 18 sau 20 de ani bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu stiu il pui pe cel mai bun prieten al tau sa o intebe daca ar vrea sa fie cu tine. dar daca zice da nu te repezi din prima la ea las-o sa astepte o ora si numai atunci te bagi in seama cu eatonguebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Informeazate restul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Femeie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt in clasa a 7-ea si imi plk de una din a 6-ea. I-am zis odata ca-mi plk de ea, si a doua zi am vazut ca tot venea pe la cls mea, vene dupa mine, si am vazut-o odat singura da mi-a fost rusine s-o intreb dc vrea sa stea cu mine. CE SA FAC?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ii zici cati place de ea si ea zice nu ce inseamna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu imi faci prietena daca ea nu te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baieti nu lasati alte fete sa va creeze relatia ca nu va reusihappy ii ff naspa am patitstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Where is the love? intreab-o daca nu te place nare rostcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 13 ani si am o colega in clasa de care imi place si nu stiu cum sa ii spun dar problema e ca ei ii place de unul de 14 ani si nusi cum sa o fac sa se desparta de el si sa se bage cu mine va rog ajutati-ma! plz!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Com s-mi fac o prietena la 13 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bag pl in ea de ttreaba fata trabuia sa abrodez totu cu tupeu cvand aveam timp si acum eprea tarziu, mi-a furat "iubirea" vietii altu crying -.- dar viata merge inainte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

frustrated nu prea ma ajutati sad incerc de mult. am tt 13 ani da. rusinea ma omoara sad acum nu stiu c sa fac ca ei ii place de alt baiat si. mie sa nu iasa urat si s rada toti de mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rusinea are doi dusmanii :[dragostea si boala]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa rusinea frate.:-) nu te ajuta cu nimic;-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

***... spune-i daca vrea sa se puna cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Impresioneaz-o ca face ea pasul nr 1
prefate ca u o placi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

V-a e usor sa spuneti "Scapa de rusine", stiu e greu sau chiar n-ai cum da' ...ca sa iti faci o prietena trebuie sa cunosti cat mai multe persoane care te pot ajuta d ex: Daca vezi o fata draguta care e din "gasca" unui prieten/tovaras/cunostinta din liceu/scoala incearca prima si prima oara sa vorbesti cu acel "prieten" si cu timpu o sa ai o prietenie cu el(daca va intelegeti foarte bine), cand ai o prietenie cu el poti intra usor in aceea "gasca" si asta inseamna ca poti intra usor intr-o convorbire cu ea... aaa si fi atent PRIMELE GESTURI SI MISCARI CONTEAZA EXTREM DE MULT! succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna... deci si mie imi place de o fata la scoala am 15 ani si cand vorbesc cu ea parca ma pierd. ce sa fac mai ales cand o vad ca se uita in ochi mei... daca aveti ceva sfaturi pls luati id meu razvanx14

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Futo din prima ca sa stie rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o prietena in clasa cu mine pe nume rebeka si nu stiu cum sa fac sa maplaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am incercat sa ma pun cu o fata. am facut tpate chestiile pana acum doua zile de cand nu mai vb cu mine.am pus pe primul fost de al ei sa-mi aranjeze cu ea. a doua zi la scoala o intreb ce facut si im zice ca n-am ce sa vb cu ea. dupa aia m-am dat pe lanaga prietena ei cea mai buna. m-am dat eu frumos ce m-am dat.asa ca incep sa vb cu prietena ei prin msj. ii zic sa vb cu ea.si imi rasp ca nu vrea.in fine nu m-a durut ca e chestia de gagicareala. dupa aia am vb cu iubitul lu asta care e cea mai buna prietena cu cea care imi place mie. o suna el si iizice:daca nu o inebunesti la cap nu mai vb cu tine. face ea chestia aia. vb cu ea prin msj...si o intreaba pe asta care imi place mie incontinuu.:hai ma te bagi cu el. a zis asta care imi place mie de cateva ori nu. dupa aia o mai intreaba pe aia si zice:nu stiu! ce trebuie sa fac ca sa ma pun cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratica 13 ani am si eu. tupeu de cate ori n-am fosc cu Cineva (trebuie sa arati bine si eu fac inot si is blond cu ochii verzii deci te gandesti)fii tuu si prima faza da ca nu t baga in seama nu forta asa am eu in clasa unu iustin si eu is combinat cu una patty care si lui ala ii place si cand aia ii suparata si el aoleu hai nu mai fii si eu de ciuda o iau o saruta frantuzeste in fata lui ala si pleaca asa ca TUPEu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa te placa cineva mai intai trebuie sa fi frumos. Daca se uita din cand in cand atunci ea te place.Trebuie sa o prinzi intr-un loc unde sunt oameni si ii spui ca o placi sa o iviti la un suc. Daca te refuza inseamna ca e rusine si ca e trebuie sa isi invinga timiditatea. Dar cand te mai intalnesti cu ea pe strada ii faci cu ochii si a atunci isi va invinge timiditatea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci la ea si ii spui sincer ce crezi :o sa meargawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum ma bagcu ia in vorba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand trebuie sa o cunosti foarte bine in al doilea rand trebuie sa fi curat tot timpu sa-ti dai cu prafum sau cu deodorant si parul la fel sa nu-ti fie rusine si sa fie destept ca sa se dea la tine sa vorbesti cu ea din ce in ce mai mult si so alinti exemplu: frumusico, draguto etc... cel mai important este sai sti comportamentul daca e smechera sa fi mai smecher dac e timida sa fi mai fresh si daca e directa trebuie sa arati ca esti un barbat si sa fi smecher! succes

Întrebări similare