anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti faci o prietena la 13 ani daca ti-e rusine

Răspuns Câştigător
| octavian a răspuns:

Cine nu incearca, nu bea sampanie!

130 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

frustrated nu prea ma ajutati sad incerc de mult. am tt 13 ani da. rusinea ma omoara sad acum nu stiu c sa fac ca ei ii place de alt baiat si. mie sa nu iasa urat si s rada toti de mine

| pirjol a răspuns:

E indiferend daca iti pl de ea sa zicem u? stai cu ea doar de ozi si u? stai departe de ea vede un baiat mai frumos si sa da pe linga el si gata asta e si tu incerci sa
o suni ca nebunu si nu iti raspunde sau zice ca are tr sau nu o lasa maikasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rusinea are doi dusmanii :[dragostea si boala]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa rusinea frate.:-) nu te ajuta cu nimic;-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

***... spune-i daca vrea sa se puna cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Impresioneaz-o ca face ea pasul nr 1
prefate ca u o placi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

V-a e usor sa spuneti "Scapa de rusine", stiu e greu sau chiar n-ai cum da' ...ca sa iti faci o prietena trebuie sa cunosti cat mai multe persoane care te pot ajuta d ex: Daca vezi o fata draguta care e din "gasca" unui prieten/tovaras/cunostinta din liceu/scoala incearca prima si prima oara sa vorbesti cu acel "prieten" si cu timpu o sa ai o prietenie cu el(daca va intelegeti foarte bine), cand ai o prietenie cu el poti intra usor in aceea "gasca" si asta inseamna ca poti intra usor intr-o convorbire cu ea... aaa si fi atent PRIMELE GESTURI SI MISCARI CONTEAZA EXTREM DE MULT! succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna... deci si mie imi place de o fata la scoala am 15 ani si cand vorbesc cu ea parca ma pierd. ce sa fac mai ales cand o vad ca se uita in ochi mei... daca aveti ceva sfaturi pls luati id meu razvanx14

| darkderek a răspuns:

Daca iti place de cineva spune-i tu nu pune pe alt cineva sai zica, asa facea si frate-meu care are 12 ani si ma punea e mine sa-i zic unei fete cai place de ea etc etc si pana la urma el i-a zis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Futo din prima ca sa stie rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o prietena in clasa cu mine pe nume rebeka si nu stiu cum sa fac sa maplaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai am incercat sa ma pun cu o fata. am facut tpate chestiile pana acum doua zile de cand nu mai vb cu mine.am pus pe primul fost de al ei sa-mi aranjeze cu ea. a doua zi la scoala o intreb ce facut si im zice ca n-am ce sa vb cu ea. dupa aia m-am dat pe lanaga prietena ei cea mai buna. m-am dat eu frumos ce m-am dat.asa ca incep sa vb cu prietena ei prin msj. ii zic sa vb cu ea.si imi rasp ca nu vrea.in fine nu m-a durut ca e chestia de gagicareala. dupa aia am vb cu iubitul lu asta care e cea mai buna prietena cu cea care imi place mie. o suna el si iizice:daca nu o inebunesti la cap nu mai vb cu tine. face ea chestia aia. vb cu ea prin msj...si o intreaba pe asta care imi place mie incontinuu.:hai ma te bagi cu el. a zis asta care imi place mie de cateva ori nu. dupa aia o mai intreaba pe aia si zice:nu stiu! ce trebuie sa fac ca sa ma pun cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratica 13 ani am si eu. tupeu de cate ori n-am fosc cu Cineva (trebuie sa arati bine si eu fac inot si is blond cu ochii verzii deci te gandesti)fii tuu si prima faza da ca nu t baga in seama nu forta asa am eu in clasa unu iustin si eu is combinat cu una patty care si lui ala ii place si cand aia ii suparata si el aoleu hai nu mai fii si eu de ciuda o iau o saruta frantuzeste in fata lui ala si pleaca asa ca TUPEu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa te placa cineva mai intai trebuie sa fi frumos. Daca se uita din cand in cand atunci ea te place.Trebuie sa o prinzi intr-un loc unde sunt oameni si ii spui ca o placi sa o iviti la un suc. Daca te refuza inseamna ca e rusine si ca e trebuie sa isi invinga timiditatea. Dar cand te mai intalnesti cu ea pe strada ii faci cu ochii si a atunci isi va invinge timiditatea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci la ea si ii spui sincer ce crezi :o sa meargawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum ma bagcu ia in vorba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand trebuie sa o cunosti foarte bine in al doilea rand trebuie sa fi curat tot timpu sa-ti dai cu prafum sau cu deodorant si parul la fel sa nu-ti fie rusine si sa fie destept ca sa se dea la tine sa vorbesti cu ea din ce in ce mai mult si so alinti exemplu: frumusico, draguto etc... cel mai important este sai sti comportamentul daca e smechera sa fi mai smecher dac e timida sa fi mai fresh si daca e directa trebuie sa arati ca esti un barbat si sa fi smecher! succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu din astea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreb si eu fetele cum pot sa imi fac o prietena si ma simt stanjenit sa eu spun in fata

| YTBDrawingBase a răspuns:

Nu mai e: iba_awlays_boss ci este : blue_firepower_shadow

| andreyutz1999 a răspuns:

Incredere in tine i vb cu ea mai repede las rusinea ca de nu ti-o ia altu

| andreyutz1999 a răspuns:

Frate a mor eu de nu imi place de o fata care a fost cu mine in cls I-IV si in clasa a treia cand am ajutat-o la engleza se uita la mine de am rosit LOL big grin

| Marin46 a răspuns:

Trebuie sa fii tu insati sa nu-ti fie rusine trebuie sa fii ingrijit sa fi alaturi de ea la bine si la greu si sa fiti buni prieteni.O chemi la un suc sa la o plimbare prin parc si cand esti pregatit ii spui

| emmanuel_5560 a răspuns:

Totul tine de intuitie de fapt eu acum chiar sunt despartit de o fata si nu stiu cum sa imi fac alta am nevoie de voi urgent

| rudi_2084 a răspuns:

Pai... si mie mi s-a intamplat, am fost timid si mi-a luat-o altcineva eu zic sa iei curaj su sa-i spui in fata. Fetelor le place simceritatea si uite o sa ai o prietena

| Emilian_5167 a răspuns:

Buna! am 13 ani si nu stiu cum sa-mi fac o prietena! daca este cineva care ma poate ajuta id de mess al meu este exemmy

| flavius15 a răspuns:

O cunosc, vad daca avem ceva incomun si daca vad ca nu ne intelegem ma despart cu griza de ea

| alexandrududuman a răspuns:

Din pacate nici eu un stiu. Pentru mine ii un mister cu sa aburesti fatele cu toate ca am 16 ani

| comansorin a răspuns:

Sincer4 eu prima prietena am avut-o la 10 ani si vorbesc foarte serios am cucerit-o cu un ten fin si prin simplitatea si8 dorinta mea de cunoastere si trebuie sa mrntionez eu la 10 ani eram clasa a 4-a iar ea era a -7a si sincer eu chiar nu am stiut ca ma iubeste pana intr-un moment in care cand ne jucam la calculator (sau eu o invatam sa se joace) s-a lasat pe umarul meu si m-a sarutat pe obraz atunci pur si simplu am incremenit si ca sa nu fiu znob a sarutat-o si eu. dar precum spun asta s-a intamplat de la sine, la tine trebuie facut ceva si anume : cand o vezi ii zambesti cu un zambet simplu si fara frica asta inaintea inceperii orelor sau ceva asemanator dupa ore ii spui buna daca e timida va zambi si va pleca daca chiar nu te place ''isi va bate joc de tine si te va jigni ca de ex fugi ma de aici atunci sti ca nu te iubeste dar daca e indiferenta si ii spui buna poti incepe o conversatie si sa ii spui vai dar ce bine te-ai descurcat in ora de mate sau ce buna ai fost ''BRAVO'' cel mai important este so feliciti iar ea se va simtii flatata si atunci poti avansa in relatie dar nici o data dar nici o data in viata ta de om si de baiat sau barbat in general sa nu vi cu replici de genu hei pisi sau gagicha sau sa scrii la status pe mess te iubesc "Alexandra" ca altfel se va afla usor ca nusti cum umbla vorba si la a doua conversatie ii ceri si tu ascutitoarea cu terog frumos si mersi si daca fata spune si cu placere sau n-ai pentru ce inseamna ca este o mica scanteie dar nu te gandi inca la foc pentru ca mai trebuie sa purtati cateva conversatii cum ar fi ce frumos e afara sau de ce a gresit baiatul acela si ce trebuia sa faca bine si intodeauna tine-i partea sa nu zici niciodata altfel ca ea ca toate fetele din lume la aceasta perioada a scantei se supara foarte usor si nu cred ca sti fetele in acesta perioada ne exploateaza sa vada avantajele si dezavantajele care le-ar avea daca ar fi cu noi si va rog sa ma contraziceti fetelor daca nu e asa dar eu asta cred ca faceti toate si nu numai una sau 2 ci toate la aceasta perioada si ma rog si revin apoi daca vezi ca relatia a avansat ia cu 2lei o garoafa rosie si frumoasa si dai-o si imbratisaz-o dar nu e timpul inca de pupat stai linistit mai e pana acolo dupa ce i-ai dat garoafa sigur te va intreba pentru ce e si tu atunci ii spui ca o consideri draguta sica merita din plin dupa asta poti sa o mai imbratisezi o data si a doa zi poti sa ii spui adevaratele si sincerele cuvinte "Te iubesc"! si e mai mult ca sigur ca si ea iti va spune si tie te iubesc la fel de sincer si atunci poti sa-i spui ce simti pentru ea si ca o iubesti de la inceput dar fii atent fa toate astea asigurandu-te ca nu-i place de un alt baiat si ca nu are alt prieten ca alt fel te va respinge din prima si nu mai ai nici macar o sansa oricat ai incerca tu sa cauti pe internet nu mai exista sanse sa o recuceresti, un sa revin si dupa ce ii dai floarea si ii povestesti ce simti a doaua zi o inviti la un suc la un bar ca nu te costa mai mult de 15 lei ambele sucuri si incearca sa o asculti cand vorbeste pentru ca si ea e mult mai emotionata decat tine si mai ales daca e prima ei intalnire o sa si tremure daca e toamna dai jacheta ta ca sa se incalzeasca si te va crede un baiat cu maniere care ar trebui sa fi si asa poti sa zici ca ai prietena dar nu-i zice dar nu-i zice gagica atentie nu-i spune gagica caci poti sa pierzi intr-o secunda ce ai facut in 1 luna! ok sper ca te-am ajutat pa siii pentru mai multe detalii pentru ati spune ce sa faci mai departe baga in lista de mess id-ul comansorin11 si nu te speria daca te iau cu atitudine agresiva tu imi spui cine esti si eu te cunosc ok? no bine pa sa nu uiti comansorin11winking

| Tepes_Adinel_1990 a răspuns:

Pai incearca sa o gasesti intr-un moment cand e bine dispusa si spune-i toto ce simti pentru ea.Si daca-o iubesti cu adevrat ia iti va raspunde asteptarilor. bafta!

Întrebări similare