anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti faci o prietena la 13 ani daca ti-e rusine

Răspuns Câştigător
| octavian a răspuns:

Cine nu incearca, nu bea sampanie!

130 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu din astea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreb si eu fetele cum pot sa imi fac o prietena si ma simt stanjenit sa eu spun in fata

| YTBDrawingBase a răspuns:

Nu mai e: iba_awlays_boss ci este : blue_firepower_shadow

| zu a răspuns:

Nu ar trebui sa iti fie rusine.nu esti singurul care ar avea o prietena. daca crezi ca nu esti pregatit sa ai o prietena. poti sa mai astepti putin.

| Marin46 a răspuns:

Trebuie sa fii tu insati sa nu-ti fie rusine trebuie sa fii ingrijit sa fi alaturi de ea la bine si la greu si sa fiti buni prieteni.O chemi la un suc sa la o plimbare prin parc si cand esti pregatit ii spui

| tttitooorp a răspuns:

Mai asteapta sa mai cresti! laughing

| marywsbossxxx a răspuns:

Eu am postat comentariul de mai sus! credeti-ma! l-am postat cand nu aveam cont, apoi mi-am facut cont si nu mai merge sa-l sterg!

Aaaaaaaaaa!

Da! inseamna ca e indecisa, si acum depinde de tine ce faci duda!winking spune ca are ochi stralucitori, e frumoasa, draguta, inteligenta, etc.[chiar daca nu ii asa]
-ia "pune botu" din instinct!
da vezi sa nu pici tu in capcana! adica sa nu ii spui printesa! sau cuvinte de genu asta, ca accepta sa fie cu tine si pe urma isi bate joc de tine! te crede prostu eiwinking
-aveti grija, salut!

Nu chiar

| BuradaCosmin a răspuns:

Spune ce simti si nu trebuie sa te dai peste cap daca nu merge asta e vine alta

| BuradaCosmin a răspuns:

E simplu spune ce simti va intelege daca si ei ii plasce de tine va veni sigur sa incerce

| alexutza_9926 a răspuns:

Omule...pai...eu am 13 ani si nici eu nu am prietena dar stiu ca fetelor le plac discutiile si sa vb frumos, sa fii curat, sa nu faci gesturi ca scuipat sau ragait sau etc. ca nu mai ai sanse cu ea
si apropo: zii unei fete ca e frumoasa nu ca e sexy
daca ii zici ca e sexy ce se gandeste?: asta vrea sa ma duca cu zaharelu la el in patutz.
daca o iei cu vorbe dulci isi va da seama ca ii arati bucatele din partea aceea din tine care o place.
noroc
sa imi zici si mie rezultatul pe id: alexro2005

| Chratos a răspuns:

Il pun pe prietenul meu sa ii spuna ca o plac

| Hd_Andrei_1997 a răspuns:

O intrebi direct.
de ex:vrei sa fi cu mine?

| suceavaalin a răspuns:

Eu inca nu ma grabesc la varsta asta dar daca vrei. Incearca sa te apropi de ea sa petreceti mai mult timp in preuna si sa va cunoasteti mai bine si apoi sa ii spui ce simti.

| darkderek a răspuns:

Daca iti place de cineva spune-i tu nu pune pe alt cineva sai zica, asa facea si frate-meu care are 12 ani si ma punea e mine sa-i zic unei fete cai place de ea etc etc si pana la urma el i-a zis

| andreyutz1999 a răspuns:

Incredere in tine i vb cu ea mai repede las rusinea ca de nu ti-o ia altu

| andreyutz1999 a răspuns:

Frate a mor eu de nu imi place de o fata care a fost cu mine in cls I-IV si in clasa a treia cand am ajutat-o la engleza se uita la mine de am rosit LOL big grin

| Emilian_5167 a răspuns:

Buna! am 13 ani si nu stiu cum sa-mi fac o prietena! daca este cineva care ma poate ajuta id de mess al meu este exemmy

| Ionutzs_Cercel_1999 a răspuns:

Prietene, Eu am 12 ani si am o prietena deci am procedat in felul urmator:Mie imi placea de ea din clasa a 4-a si vorbeam, glumeam etc. dar ma implimban intr-o zi prin parc si am vazut-o m-am dus la ea si i-am zis ce simt deci nu trebuie sa-ti fie rusine fii tu insati caci daca nu incerci o sa ti-o ia altul...

| Ionutzs_Cercel_1999 a răspuns:

Scapa de Rusine.

| FakeCN a răspuns:

Incearca nu mai sta

| rosca a răspuns:

Eu sunt un baiat care ma incadrez in intrebarea asta nu sunt chiar foarte rushinos dar mie mi se pare ca sunt urat si de asta... nu stiu ce se intampla dar...thinking

| rosca a răspuns:

Pai trebuie sa fii mai deschis cu persoanele de genu "bune" ma refer la fete

| alexandrududuman a răspuns:

Din pacate nici eu un stiu. Pentru mine ii un mister cu sa aburesti fatele cu toate ca am 16 ani

| gaby21 a răspuns:

Bai frate am si eu o fata in clasa de care imi place mult da nu stiu cum sa-i spun ok daca zice la toata scoala o sa intru in pamant de rusinebig grin

| gaby21 a răspuns:

Bai frate mie imi place de o fata da nu stiu cum sa fac sa ii zic, adevarat mi-e rusine si daca spune la toata clasa o sa intru in pamant de rusine ce sa fac?

| youtuberul123mihai a răspuns:

I scrii pe mes sa vina cu time in oras si ii dai o floare SUCCES

| youtuberul123mihai a răspuns:

Cine incearca bea

Întrebări similare