| CutiuțăCuSurprizeツ a întrebat:

Cum sa ma las de dulciuri azi am mancat o punga de napolitane o cioclata si niste alune cu ciocolata. si am vazut ca mi s-a facut o galma de grasime pe pulpa piciorului... cred ca e semnul ca ar trebui sa ma opresc. Cum sa am o alimentatie sanatoasa. la ce ora trebuie sa mananc. si ce trebuie sa mananc? si un sfat pentru a scapa de pofta asta nebuna de ciocolata.
Ms anticipat

9 răspunsuri:
| biencutza_7855 a răspuns:

Buna! In primul rand ca sa renunti la dulciuri ar trebui sa le inlocuiesti cu foarte multe fructe:pepene, nectarine, piersici.Eu am renuntat la dulciuri, dar cand imi este pofta mananc iaurt cu biscuiti sau biscuiti cu banane. Daca vrei sa slabesti trebuie sa mananci mai multe fructe si legume, iar ultima masa sa fie la ora 18.De asemenea trebuie sa faci sport macar 30 de minute:poti sa alergi dimineata la ora 7 sau seara la ora 9 sau sa sari coarda.Nu uita sa bei 2 litri de apa.Multa bafta! "-*

| KhalDrogo a răspuns:

Se numeste vointa, si sa fie de fier.

| MissYouToo a răspuns:

Nu e vorba numai de ingrasat, te expui foarte tare sa te imbolnavesti de diabet si nu te poti vindeca! Dulciurile le poti inlocui cu fructe, acum ai de unde alege. De asemenea o poti ruga pe mama ta sa iti prepare cateodata dulciuri de casa, de exemplu ciocolata de casa(daca tot iti place) cu putin zahar sau zaharina. Dar fara abuz, doar cand nu te mai poti abtine! Ca sa ai o alimentatie sanatoasa, trebuie sa mananci mai multe fructe si legume pana in ora 18, sa bei multe lichide. Bafta!

| izzy67 a răspuns:

Buna daca ai chef de ceva dulce raspunsu e silplu fructele sunt sanatoate si dulci macar is mai bune decat dulcirile

| dany3la a răspuns:

Ar trebui sa ai 3 mese si 2 gustari pe zi!
Mic dejun-8.00:cereale cu lapte, paine prajita, unt si gem(nu de toate )
Gustare1-10.00:un iaurt sau un fruct
Pranz-13.00:Ciorba(supa),cartofi natur(piure,in nici un caz prajiti),desert(ecler, savarina, etc)
Gustare2-17.00:Un iaurt sau un fruct
Cina-20.00sadin nici un caz oua),macaroane cu branza,mamaliguta,etc.
Ar trebui sa lasi dulciurile(nu zic de tot) dar daca nu vrei sa faci diabet la anii tai atunci ar trebui sa le mai lasi. Daca cumva ti-e pofta de ceva dulce atunci mananca un fruct.
Si legat de sucuri(ca sigur bei suc, nu neaparat gazos si natural)mai bine iti faci tu acasa suc din ce vrei tu pentru ca sucurile ce le gasesti in magazin, chiar daca scrie "fara conservanti" alea tot au conservanti.

| Gh0s7d4n a răspuns:

Cat ai mancat sora mea? eu mananc maxim un corn pe zi...
inlocuieste dulciurile cu fructe dulci(nectarine,piersici,pepene rosu,banane, ananas, mere)eventual incearca o salata de fructe
cu mere piersici si kiwi cu vreo ora inainte de culcare/in unele seri ai putea sa bei si lapte cald
ai putea sa faci si cateva abdomene 20-30 in caz ca ti se pare ca te-ai ingrasat, dulciurile cu masura! ca ingrasa si o sa-ti para rau
ar trebui sa ai 3 mese si 2 gustari
bea cel putin 2 l de apa pe zi
+2 lucruri esentiale vointa si determinare
noroc si va pupa Gh0s7

| cristiana08 a răspuns:

Buna alinutza.Trebuie sa mananci multe fructe si legume, doi litri de apa(neaparat)acest lucru in fiecare zi.Alearga mult cel putin o ora.Prima masa sa fie la 8dimineata si ultima la 18 seara.Bafta multa la slabit.

| FericituIndragostit a răspuns:

Te uiti la ele si te gandesti :Chiar merita? In acelasi timp iti imaginezi ce o sa iti apare daca mananci.Si le spui la ai tai sa nu-ti mai cumpere. De fiecare data cand vezi ciocolata te gandesti:Chiar merita?

| ioniiiiiM a răspuns:

Si eu eram ca tine, am incercat sa ma las de ciocolata... am reusit am mancat fructe in loc de dulciuri~~

Good luck