Trebuie sa te gandesti care ar putea fi cauzele.
daca iti e rau de la stres/emotii incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa nu mai pui atata suflet pe note... peste 2-3 ani nu o sa iti mai pese de ele
sau incearca sa mananci mai adecvat (lasa cipsurile)
Suntem multi carora ne e greata la scoala.Incearca sa mananci altceva inainte sa pleci.
Poti sa iti iei limonada de baut si dimineata sa mananci nistelamaie (mie una imi place si pot sa o suport) daca nu iti place lamaia poti lua de la farmacie niste pastile sau picaturi.
Daca iti este greata la scoala, inseamna ca respingi ceva din ce traiesti acolo. De obicei dificultatile pe plan fizic iti dau o idee despre ce traiesti pe plan psihologic. Pentru a intelege mai exact ce se intampla cu tine, te poti intreba "sunt anumite ore la care imi este greata mai mult?"; "are legatura cu vreun profesor sau cu unul dintre colegii mei?"; "cu ce idee nu sunt de acord?".
Ancearca sa nu t mai gandesti ca esti la scoala, gandeste-te ca est intr-un loc placut unde nu tr sa t temi d nim bukura-te mai mt d pauze
E prima intrebare de genu asta pe care o vad pe TPU. Cei mai multi ar spune "Cum SA-MI fie rau la scoala?" Good job
Andrei_Gherman_1996 întreabă: