| lexy22 a întrebat:

Cum sa nu-mi mai fie rau(greata) la scoala?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Trebuie sa te gandesti care ar putea fi cauzele.
daca iti e rau de la stres/emotii incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa nu mai pui atata suflet pe note... peste 2-3 ani nu o sa iti mai pese de elewinking

sau incearca sa mananci mai adecvat (lasa cipsurile)

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Suntem multi carora ne e greata la scoala.Incearca sa mananci altceva inainte sa pleci.

| spy2o a răspuns:

Ia-ti sacosa cu lamai la tine...

| Ganduri albe a răspuns:

Poti sa iti iei limonada de baut si dimineata sa mananci nistelamaie (mie una imi place si pot sa o suport) daca nu iti place lamaia poti lua de la farmacie niste pastile sau picaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti este greata la scoala, inseamna ca respingi ceva din ce traiesti acolo. De obicei dificultatile pe plan fizic iti dau o idee despre ce traiesti pe plan psihologic. Pentru a intelege mai exact ce se intampla cu tine, te poti intreba "sunt anumite ore la care imi este greata mai mult?"; "are legatura cu vreun profesor sau cu unul dintre colegii mei?"; "cu ce idee nu sunt de acord?".

| alone a răspuns:

Ancearca sa nu t mai gandesti ca esti la scoala, gandeste-te ca est intr-un loc placut unde nu tr sa t temi d nim bukura-te mai mt d pauze

| candydream a răspuns:

Nu te mai uita la profesoribig grin

| lexy22 explică:

Multumesc pentru raspunsurihappy

| cKle1n a răspuns:

E prima intrebare de genu asta pe care o vad pe TPU. Cei mai multi ar spune "Cum SA-MI fie rau la scoala?" laughing Good job

Întrebări similare